Jump to content

Sasuu

Members
 • Content Count

  33
 • Joined

 • Last visited

 • Puncte WF

  635 [ Donate ]

Community Reputation

32 Antisocial

1 Follower

About Sasuu

 • Rank
  Newbie

Personal Informations

 • City:
  Oradea
 • Age:
  22
 • Sex:
  M
 • Steam Profile:
  Sasu.

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Sasuu

  unban 2

  Inteleg ca ma iei la misto , prietene , oricat de bun ai fi nu ai cum sa urmaresti asa prin pereti , poti sa fii si Sedan , nu imi pasa de wg de poze , in demo se vede cum tu stii pozitiile jucatorilor din baza in baza , sunet ca sunet , dar nu cand el e undeva la camp si tu deja tragi prin zid.
 2. Sasuu

  unban 2

  https://www100.zippyshare.com/v/d7K25bvP/file.html https://www100.zippyshare.com/v/qvJwMF8v/file.html http://www.girlshare.ro/3769751333.7 http://www.girlshare.ro/3769751340.3 Dupa ce le vizionezi revino !
 3. Conducerea e acum formata din Dallas , Unstopabble , Motanul si Versace , orice trecut , si povesti din trecut mi ai spune sunt egale cu 0 iti fac poze . demo ,nimic , dar tu rupeai peretii si urmareai cu tinta , nu cred ca wargod ul afce asa o greseala sa te baneze daca nu folosesti ceva.
 4. Pro , trebuie rezolvat chatul.
 5. Rares totusi sunt 2/5 poze .. oricui i am facut inclusiv am facut teste pe noi , trebuie sa fie 5 poze ,nu au cum sa fie 2 ori s a intamplat ceva , ori nu stiu vad ca folosesti steam nu cred ca ai risca sa ti iei vacban aiurea , ramane la decizia colegilor , eu unul sunt 50 / 50 . Incearca te rog pasii urmatori , sau da le cu search e posibil sa se fi salvat 3 in alte foldere , fisiere , in temp sau undeva Daca sunt probleme in a le gasi inseamna ca pozele se afla intr-un folder ascuns atunci trebuie sa urmati urmatorii pasi : - Va duceti in Control Panel - Appearence and Personalization - Folder Option - View - Hidden files and folders - Show hidden files, folders and drivers - Apply + Ok Urmeaza sa le gasiti in : '\Users\{nume cont}\AppData\Local\VirtualStore'
 6. Sasuu

  unban

  http://www.girlshare.ro/3769749626.5 This is the proof , you followed through walls and prefired . Maybe i could be wrong but i saw in your WG history you did many tests and all were positive , so pro unban , anyone could be lucky and an wallbang doesnt prove anything.
 7. Eu ti am dat ban , pentru ca lipseau 2 poze pe care nu ai vrut nici cum sa le incarci , ti am zis sa le pui pe toate intr un singur link si apoi ti am spus sa pui numai poza verde ai pus o alta poza a 2 a oara , te am rugat sa pui toate 5 pozele pe forum pentru unban si tu tot 3 poze pui ? ne iei de fraieri ?
 8. Sunt probleme cu PTB ul nu stiu de ce de multe ori ca sa echilibreze ia de la spectatori si ii baga afk in echipe Ș)))
 9. Are bro , iti dovedesc , cum cu valori diferite de interp poti sa ii targi cuiva in cap si nu l omori https://www.freakz.ro/forum/Ce-este-ex_interp-si-la-ce-ajuta-t157544.html
 10. [TM] Propunere: Propunere interp Nickul tau: Sasu Gradul tau: - Propun sa se implementeze un plugin care seteaza la toti playerii aceeasi valoare de interp "0.01" nu 0.1 nu 0.000006 nu .0.05 nu alte avioane , eu daca am 0.01 si ii dau cap unuia cu interp 0.1 glontul se duce pe langa cap chit ca eu am tras in centrul capului , datorita interp ului , asa nu se poate juca .
×
×
 • Create New...