Jump to content

danutza

Administrator
 • Content Count

  1,306
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  53
 • Puncte WF

  5,335 [ Donate ]

Everything posted by danutza

 1. A facut cerere si pe tm, dar cu model cerere go. Sper sa reușească să facă cererea necesara acolo unde își dorește, poate cu putin ajutor din partea staff go
 2. Felicitari pentru cerere si bine ai venit in staff. Urmatorii pasi ii vei afla in privat, Succes!
 3. Felicitari pt cerere, restul le discutam pe parcurs. Succes!
 4. @Silviu Are CIne! @Justdapz @lupi @Justdapz @Justdapz98 @lupi @Justdapz @Silviu Are Cine! @lupi @mexx''y @Justdapz @mexx''y @Justdapz
 5. Ne vedem pe sv si cand timpul iti va permite, poate cu o altă cerere!
 6. Sper sa lucrezi mai mult la activitate odata cu cererea făcută! Restul le discutam pe parcurs.
 7. Mareste-ti activitatea si te asteptam cu o altă cerere la timpul potrivit. Intre timp poate iti achizitionezi si un steam
 8. Aseară au foat probleme care țin de host, sv-rul a cazut de mai multe ori si nu numai al nostru. S-a lucrat pt a remedia situatia, insa mai multi jucatori au luat ban insistand pe reconectare. Este un sistem de protecție al sv-rului antiflood iar banul expira de obicei intre 5 si 15 minute. Ps: Bine ai revenit la joacă, daca ai alte probleme de rog sa-mi scrii in privat. Sfatul meu este sa nu descarci alte jocuri care nu stii ce conțin, instalează steam si alege varianta originală, ai alte avantaje. Joc placut!
 9. Bine ai venit in staff si succes!
 10. nick si pass in privat bine ai venit!
 11. Ai facut o alegere buna, succes, restul se invata pe parcurs!
 12. Exista optiunea low video si merge! Incearca doar
 13. Am observat pe sv ca ai avut o atitudine la locul ei perioada cat ai jucat de la școală. Steam-ul este la oferta acum, asa ca iti las deschis topicul si te asteptam cu cerere slot steam on. În același timp scoatem si banul!
 14. Escape a fostt banat, pe poke nu exista demo, in plus are slot la noi Multumim! https://www63.zippyshare.com/v/6FBlKUeo/file.html Informatii despre ban Nume: pOKeKILLER IP: 185.189.113.54 Motiv: wall aim Timp UnBan: Ban permanent ************************************************
 15. Activitatea sv/forum este foarte importanta in momentul in care te-ai hotarat sa faci această cerere, ai perioada de acomodare, colegii te vor ajuta unde ai nevoie! Succes!
 16. Ai primit o avertizare pt limbaj si edit la toate posturile pe care le-ai făcut. Adminul a greșit, se poate înșela, asta nu-ti da tie dreptul sa intri pe forum sa jignesti stanga drepta si sa înjuri, tine de bunul simt!
 17. Ai perioada de helper pt a te acomoda cu regulament, sv, forum, colegi, succes!
 18. Nick si pass in privat, te rog! Pentru a beneficia de slot si vip va trebui sa joci doar pe steam ! Bine ai venit si joc placut!
 19. Pentru ca Mos Nicolae anunță începutul iernii si ghetutele sunt deja lustruite, pentru ca ne apropiem de finalul anului impreună, azi te asteptam si aici cu un post si-o urare iar moșul iti va oferi pe sv 2 cufere si 2 chei! Sărbătoare cu liniste!
 20. U@ sau chatul adminilor, este deschis oricând pt idei constructive ce tin de sv si orice alta informație, intrebare aveti! Cat despre faptul că adminul Nu răspunde la posibile verificări codati, întâi dovada pe forum si discutam deschis apoi! Adminii sunt obligați să răspundă, iar jucătorul sa inteleaga. În momentul când aveți nemulțumiri, va asteptam cu demo concludent pe forum!
×
×
 • Create New...