Jump to content

rtk

Members
 • Content Count

  67
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

274 Unpopular

About rtk

 • Rank
  Creator

Personal Informations

 • City:
  Romania

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. pentru inceput are sunet asa ca silent aim sau aim nu are dar are un cfg ciudat cu cateva aliasuri in el iar wall nu are deci totul este ca are un cfg cu aliasuri care bineinteles este interzis pe orice server deci parerea mea este sa isi stearga cfg-ul si sa joace default cfg asta daca vrea sa mai joace aici pe serv.
 2. esti cam micut dar macar esti activ pe serv si daca ti se va accepta nu uita sa citesti bine regulamentul si sa votezi zilnic serv , bafta.
 3. esti la locul tau dar trebuie sa citesti regulamentul atent si daca ti se accepta vei primii un buddy sau vei fii ajutat de ceiilalti colegi ,bafta.
 4. Esti cuminte ai ochi de admin se vede dar sa nu uiti sa citesti regulamentul si sa fii activ mai mult pe forum si serv
 5. joaca de mult pe serv este activ .(Fate vreau votare zilnica la serv activitate pe forum si ts cand poti)
 6. activ pe serv si pe forum iar pe ts mai putin dar este ok
 7. Esti activ pe server dar asa cum a spus si colegul ar fii mai minunat atat cat pe forum cat si pe ts sa fii mai activ in functie de timpul tau si daca ai vre-o nelamurire nu ezita sa ne intrebi daca nu poti da de buddy tau.
 8. asa cum spun colegii un pic mai atent si pe forum vot in fiecare zii si restu le mai auzi de la un buddy sau ceilalti colegi.
 9. Particip succes tuturor adminii-lor si playerii-lor
 10. succes in continuare dar inca o rugaminte am sa fii activ pe : Ts , forum , server plus nu trebuie sa raspunzi la toate cu pro sau contra (multumiri-ile le faci pe serv ts etc nu aici)
 11. activitate pe serv mai trebuie si pe ts si forum mai implicat daia iti dau un pro de incurajare
 12. merita sa ii dam o sansa , totul se invata nimeni nu sa nascut invatat si asa cum spun colegii mai multa implicare din toate punctele de vedere cum ar fii sv / forum / ts.
 13. la unban .... se vede clar ca ai wall nu a facut pasi ala la balcon si tu te-ai oprit si pam te-ai dat de gol .
×
×
 • Create New...