rtk

Admin CS
 • Content Count

  46
 • Joined

 • Last visited

 • Puncte WF

  917 [ Donate ]

Community Reputation

207 Unpopular

About rtk

 • Rank
  Newbie

Personal Informations

 • City:
  Bucuresti
 • Age:
  33
 • Sex:
  masculin
 • Steam Profile:
  https://steamcommunity.com/profiles/76561198299772130/

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Esti activ pe server dar asa cum a spus si colegul ar fii mai minunat atat cat pe forum cat si pe ts sa fii mai activ in functie de timpul tau si daca ai vre-o nelamurire nu ezita sa ne intrebi daca nu poti da de buddy tau.
 2. asa cum spun colegii un pic mai atent si pe forum vot in fiecare zii si restu le mai auzi de la un buddy sau ceilalti colegi.
 3. Particip succes tuturor adminii-lor si playerii-lor
 4. succes in continuare dar inca o rugaminte am sa fii activ pe : Ts , forum , server plus nu trebuie sa raspunzi la toate cu pro sau contra (multumiri-ile le faci pe serv ts etc nu aici)
 5. activitate pe serv mai trebuie si pe ts si forum mai implicat daia iti dau un pro de incurajare
 6. merita sa ii dam o sansa , totul se invata nimeni nu sa nascut invatat si asa cum spun colegii mai multa implicare din toate punctele de vedere cum ar fii sv / forum / ts.
 7. la unban .... se vede clar ca ai wall nu a facut pasi ala la balcon si tu te-ai oprit si pam te-ai dat de gol .
 8. M-am uitat atent la demo si cel mai bine si clar se vede atunci cand un player este afk atunci trebuia sa ii tremure tinta dar din cate am vazut eu nici macar cap nu ia dat concluzia este ca nu are nici macar silent dar apoi aim asa ca din partea mea ai unban
 9. Eu nu inteleg de ce se mai joaca cu cfg....aliasuri.....linii.....silent etc in 2019 ce rost ar avea jocul cu coduri adica eu 1 nu inteleg si eu am luat mii de banuri pe multe servere fiindca ca eram mai bun si etc este absurd cand joci cu silent si apoi sa zici ca nu ai nimic si ca joci curat asa ca din partea mea ai un mare ca si tine mincinos
 10. Nick-uri cu care jucati: rTk SteamID: Id-ul care va logati pe steam : k4rel5 SteamIP : STEAM_0:0:169753201 De ce vreti slot? : nume rezervat Daca doriti sa ne lasati cateva date personale: - nume real: Cosmin - varsta: 33 - oras: Bucuresti - ocupatie: Montator termopane - cum ati aflat despre server/comunitate? Din lista de internet al steam-ului Mentionez ca am vazut ca se da vip gratis 1 saptamana pentru asta fac cererea si plus de asta nume rezervat Multumesc pentru acordarea timpului de a va uita la cererea mea .