Jump to content

Chinez

Manager CS
 • Content Count

  479
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  28
 • Puncte WF

  4,445 [ Donate ]

Chinez last won the day on March 8

Chinez had the most liked content!

Community Reputation

1,337 Popular

About Chinez

Personal Informations

 • City:
  Iasi
 • Age:
  21
 • Sex:
  Masculin
 • Steam Profile:
  Chinez

Recent Profile Visitors

536 profile views
 1. Trimite nick si pass in privat lui @ASULL @lupi sau mie.
 2. Un-ban. Cateva faze suspecte ....dar nimic concret.
 3. Salut ! Cererea ta nu corespunde cu modelul dat: # Numele cu care joci : ( Numele de pe server trebuie sa corespunda cu numele de pe forum ) # Steam : Da / Nu # STEAM ID: (daca ai steam ON) # Varsta : # Oras : # Experienta in amx? : # Esti de acord cu regulamentul? : # Cu ce ne poti ajuta? : # Cum te impaci cu forumul? : # Link-ul cu orele jucate : # Cat timp pe zi jucati CS? : # Cum ati aflat despre server/comunitate sau cine ti-a recomandat (daca este cazul ) sa aplici? : *Observ ca nu ai nici o ora petrecuta pe server si nici varsta minima . Ca urmare ,te rugam sa revii cand indeplinesti toate cerintele necesare !
 4. Cererea trebuie facuta dupa acest model : Titlu topic : [CS] Cerere admin nume (ex : [CS] Cerere admin InDii) # Numele cu care joci : ( Numele de pe server trebuie sa corespunda cu numele de pe forum ) # Steam : Da / Nu # STEAM ID: (daca ai steam ON) # Varsta : # Oras : # Experienta in amx? : # Esti de acord cu regulamentul? : # Cu ce ne poti ajuta? : # Cum te impaci cu forumul? : # Link-ul cu orele jucate : # Cat timp pe zi jucati CS? : # Cum ati aflat despre server/comunitate sau cine ti-a recomandat (daca este cazul ) sa aplici? : *"Cererea" facuta de tine nu corespunde cu modelul dat. *Numele topic-ului trebuie sa fie [CS] Cerere admin si numele tau , in nici un caz nu pui acest fel de nume "Offf Nam Steam.Dar imi pot face" . *Nu ai varsta minima si nici steam. *Te asteptam pe viitor cand indeplinesti toate cerintele. *Inainte de a face o cerere , cere ajutorul unui admin pentru a te indruma ca sa evitam acest gen de probleme.
 5. Succes! PS: Să-ți achiziționezi cs-ul pe steam pentru a urca in grad
 6. Din pacate nu indeplinesti toate cerintele necesare (20 de ore) . Pentru moment , dar te asteptam intai cu o cerere de slot iar dupa ce faci si orele , cu o cerere de admin.
 7. Trimite parola si userul unuia dintre noi: eu, @ASULL @lupi
 8. Nu ai nici o ora pe server, probabil ai vrut sa faci cerere la TM.WARFIELD.RO http://www.warfield.ro/topic/18851-cerere-admin/ Ai fost prins cu aim pe TM.WARFIELD.RO
 9. Ti sa oferit o sansa si nu ai profitat !
 10. Trimite-mi nick si pass in privat te rog ! TC
 11. Indeplinesti majoritatea cerintelor ,te-am vazut pe server de multe ori , nu-mi aduc aminte sa fi facut probleme ! *Ca sfat ,achizitioneaza-ti cs-ul pe steam pentru a putea urca in grad .
 12. Nu te am vazut pe server! Pune link corect cu orele jucate!
×
×
 • Create New...