Jump to content

Chinez

Moderator
 • Content Count

  128
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  8
 • Puncte WF

  4,200 [ Donate ]

Chinez last won the day on October 23

Chinez had the most liked content!

Community Reputation

867 Popular

5 Followers

About Chinez

Personal Informations

 • City:
  Iasi
 • Age:
  21
 • Sex:
  Masculin
 • Steam Profile:
  Chinez

Recent Profile Visitors

301 profile views
 1. Te-ai cam grabit. Ai 4 zile pe server , abia te-am vazut . Varsta minima nu o ai ,dar se mai face exceptie. Steam on ,nu. "Inainte de a face o cerere de admin, verificati daca numele de pe server corespunde cu cel de pe forum (cele doua nume -server/forum- trebuie sa fie identice)." Din partea mea ,nu deocamdata ! Bafta !
 2. Ce dreaq sa mai zic la 450 de ore Succes!
 3. Mi se pare ca te grabesti . Abea astazi te-am vazut pe server (inteleg ca ai fost admin dar in viziunea mea esti ca un player nou care are 10 ore ) ORE [NU] ACTIVITATE [NU] Succes !
 4. Te-am observat pe server , esti la locul tau , ore ai , activitate destul de ok . PS: Sa votezi serverul zilnic si sa citesti regulamentul
 5. Baiat linistit, activ,bacăuan de-al meu. Succes!
 6. te asteptam cu alta cerere dupa ce mai faci un pic de activitate ! Bafta !
 7. Daca nu ne poți ajuta cu nimic,atunci parerea mea e ca nu trebuia sa faci cererea! Momentan,nu!
 8. If you want to make a complaint, respect the model. If Cezar has evidence that you have used aimbot you will definitely get banned.If you have not been banned, I do not understand the purpose of this complaint
 9. Ai ore din cate vad, varsta ,steam poate o sa-ti cumperi si tu o licenta. Succes !
 10. Chat-ul u@ este strict pentru probleme sau pentru raportarea unui codat,nu pentru propuneri . Nu este nimic gresit in a propune o mapa, dar nu pe acest chat . Pe chat-ul adminilor la fiecare vot se propune o mapa de catre toti adminii online pe server . Adminul stie cel mai bine ce mapa trebuie sa aleaga pentru a mentine sau pentru a creste numarul de jucatori de pe server.Atitudinea asta de "hai sa te vad :** " gen provoci adminul sa te sanctioneze este demna de un copil de 10 ani la care Chirurgul nu trebuia sa reactioneze,dar,in unele cazuri nu te poti abtine vazand ca jucatorul nu inceteaza. Adminii nu sunt dusmanii vostri ,ei incearca sa mentina serverul la cel mai inalt nivel prin sanctionarea jucatorilor care gresesc . Nu suntem angajatii vostri ca sa raspundem la pretentiile voastre, facem totul din placere si pentru un joc cat mai frumos ,daca nu va convine ceva ,faceti reclamatia iar fondatorii o sa ne sanctioneze daca considera ca am gresit cu ceva . Nu mai fiti tari in gura degeaba ca nu ne aratam barbatia pe CS . Bafta !
 11. Faza cu USP-ul cand stateai in baza si mi se pare ca stai si te uiti dupa ei pe dupa perete. Arunci grenazile foarte precis ,cel putin cand erai pe casa ai asteptat ceva timp si fix cand era dupa colt un tero ai aruncat. Asta poate fi si sunet ,desi se tragea pe langa tine si era cam greu sa auzi . Faza cu awp-ul de la container , ai tras fix pe el . Si ultima faza ,cea in care l-ai omorat pe pici . Nu aveai de unde sa stii ca e cineva in baza si ai dat si impresia ca-l astepti sa iasa .
×
×
 • Create New...