Jump to content

Withem

Members
 • Content Count

  12
 • Joined

 • Last visited

 • Puncte WF

  265 [ Donate ]

Community Reputation

54 Antisocial

1 Follower

About Withem

 • Rank
  Newbie

Personal Informations

 • City:
  Onesti
 • Age:
  17
 • Sex:
  Masculin

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. si din partea mea, activitatea se imbunatateste pe parcurs, atentie cu forumul, citeste regulamentul, voteaza serverul si sa rezolvi cu numele! In rest, unde intampini probleme intreaba! Succes!
 2. ,esti activ, liniștit și meriți o șansă! Citește regulamentul, votează serverul si mult succes!
 3. si din partea mea activitate bună, nu uita sa citești regulamentul si oriunde întâmpini vrei problemă mereu sa întrebi, toate se rezolvă prin comunicare! Mult succes!
 4. Va urez sărbători dragilor! La mulți ani celor sărbătoriți!❤❤
 5. Activitatea este buna, esti la locul tau, nu deranjezi, consider ca ai putea ajuta. Nu uita sa votezi serverul zilnic, atentie la forum si orice nelamurire ai avea intotdeauna sa intrebi! PRO
 6. PRO si din partea mea, activitatea se poate imbunatati pe parcurs, citeste regulamentul, grija cu forumul si mult succes!
 7. PRO si din partea mea, esti activ, liniștit si am încredere că vei face o treabă bună! Succes, unde nu stii să întrebi întotdeauna!
 8. # Numele cu care joci : ( Numele de pe server trebuie sa corespunda cu numele de pe forum ) Withem. # Steam : Da / Nu Da # STEAM ID: (daca ai steam ON) STEAM_0:1:441460967 # Varsta : 17 # Oras : Onesti # Experienta in amx? : Este # Esti de acord cu regulamentul? : Da # Cu ce ne poti ajuta : Cu pastrarea jocului curat si intr-o armonie demna de acest server minunat! # Cum te impaci cu forumul : Okay # Link-ul cu orele jucate : https://www.gametracker.com/server_info/CS.WARFIELD.RO:27015/top_players/?query=Withem. # Cat timp pe zi jucati CS?: Destul de mult cand am timp, sunt in perioada tezelor deci mai putin acum, dar dupa ce trec voi recupera!
 9. Numele jucatorului reclamant : Withem. Numele adminului reclamat : w1z Ora, data, harta pe care se joaca : 20:26:02, css_kabul32, 11.11.2019 STEAM ID numeric reclamant : 92.86.50.244 Motivul reclamatiei : Nu cred ca am gresit cu ceva Dovezile aduse in cadrul reclamatiei : https://imgur.com/a/3SrFZV9 Alte precizari : Deci totul a inceput de la faptul ca, mai erau 10 minute din harte de_train32, moment in care am spus pe u@ o propunere, css_kabul32. In ultimul timp am vazut ca se cam neglijeaza votul, mereu ajungandu-se sa se extinda mapa cu 3 minute pentru a fi dat vote, din acest fapt am tinut sa spun o propunere pe u@ pentru a se sesiza adminii prezenti ca va urma votul.. Adminul chirurgul a inceput sa imi explice ca nu e voie sa vorbesc pe u@, alaturi de el fiind Mihnea si nu mai stiu cum, eu le-am spus ca nu consider ca o prounere este o fapta care incalca regulamentul, am spus doar o data, nicidecum de mai multe ori ca sa fie luat ca abuz... Am continuat sa discut cu Chirurgul despre asta, moment urmator in care a urmat votul si schimbare mapei... Pe harta urmatoare serverul s-a umplut, eu tot vorbeam cu adminii explicandu-le ca nu am gresit, iar la spectate erau 2 sau 3 playeri afk : JpNasty danutza si Gigga nu mai stiu cum, i-am strigat pe cei 3, nu a raspuns niciunul dupa care, cum se vede intr-una din poze, le-am spus adminilor ca decat sa ma invete cum se foloseste u@ mai degraba ar da kick celor spec afk pentru ca serverul era full (15-15 +2 spec, Nasty iesise, intrase Gigga).. Atunci mirobolantul w1z s-a bagat in discutia mea cu Chirurgul incepand cu amenintari cum se vede si in poze.. Nu stiu cu ce l-am deranjat pe dumnealui, in primul rand nu vorbeam cu el, in al doilea rand incercam sa ajut serverul spunand ca ar fi bine ca cei spec sa fie dati afara deoarece stiu cum e sa stai cate 15 minute sa te chinui sa intri pe server... w1z a continuat cu cearta, din ce in ce mai deranjat de situatie, i-am spus ca vreau sa imi dea ban si sa vad motivul, moment in care am primit ban pe motiv "calmeazate".. Chiar nu eram nervos, folosind un limbaj mai mult decat decent, vorbind frumos si explicand situatiile... Vreau sa mentionez ca nu am nimic personal cu nimeni, dar nu cred ca e normal sa se dea ban pe motiv "calmeazate" cand eu vorbeam cu altcineva si nu ma agitam deloc, stiu ce inseamna sa fii admin pe acest server si as vrea sa se ia cateva masuri in situatia de fata! Va multumesc pentru timpul acordat, sunteti niste oameni exceptionali si daca eu am gresit cu ceva, imi cer scuze in fata tuturor! <3
×
×
 • Create New...