Jump to content

Ciulaaa

Admin CS
 • Content Count

  197
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  10

Everything posted by Ciulaaa

 1. Pro de la mine, te-am văzut astăzi pe server ești la locul tău, condițiile le îndeplinești(mai putin partea cu varsta) !
 2. PRO de la mine si bine ai revenit ! Big up!
 3. Pro de la mine eu m-am mai intersectat cu tine de câteva ori dimineața, poate pe viitor mai multă activitate seara Big up!
 4. și de la mine, ne-am intersectat de câteva ori pe server și ești la locul tău acu sa speram ca pe viitor sa te obișnuiești cu comunitatea și serverul, condițiile îndeplinite,spor acolo!
 5. Nu ne-am întâlnit dar nu-i bai, pro și de la mine,condiții îndeplinite si ce sa zic spor acolo și ne vedem pe server!
 6. Din partea mea Pro, te-am mai vazut pe server esti la locul tau! Big up !
 7. Părerea mea e ca merita o sansa, după un wipe intra toți codații care au fost banati, putea sa își schimbe numele și sa joace cu alt nick, dar el a stagnat câteva luni bune și a încercat sa facă o cerere drăguță , acum fiecare cu părerea lui, dar după mine la urma urmei este un joc și unii se pot schimba după greșelile facute. Big up!
 8. La început ar fi niște faze cam neclare dar nu vad Wall din acest demo. Pro Unban
 9. Din partea me ai un Pro ne-am intersectat de câteva ori pe server, orele le ai mai puțin partea cu steam-ul, pe viitor poate achiziționezi unul,in rest la locul lui și OK. Big up!
 10. Contra din partea mea doar din cauza ca nu ne-am întâlnit pe server și ca nu ai orele necesare, dar asta nu e un impediment sa nu le faci, te așteptăm cu o noua cerere când îndeplinești condițiile. Big up!
 11. Activitate destul de buna ne-am întâlnit puțin pe sv dar asta nu e problema, eu sunt mai matinal, condiții îndeplinite, mai puțin cu steam-ul(pe viitor poate achiziționezi unul pentru avansare în grad). Spor acolo și numa bine'! Big up!
 12. Activitate bună, condițiile le îndeplinești și ești un băiat la locul lui pe server! Big up!!
 13. Înainte de a face o cerere, încercați sa citiți condițiile și regulamentul, tu îndeplinești o singura condiție( ore pe server, atât), în rest ce sa zic spor acolo și te aspteam pe viitor . Big up!
 14. De la mine, condiții îndeplinite(steam-ul urmează), în rest, te așteptăm înapoi! Big up
 15. Pro de la mine, condiile le indeplinesti mai putin partea cu steam-ul, poate pe viitor achizitionezi si tu unul, in rest pe server ne-am intalnit si esti la locul tau. BIg up!
 16. De la mine, îndeplinești condițiile, mai are de munca la la ore dar din ce observ le face, activ pe discord cu cumnatu' stixu, ce sa zic tine-o asa. Big up!
 17. In ultima vreme te vad mai tot timpul pe server, condițiile le îndeplinești mai puțin partea cu steam-ul, poate o rezolvi cât de curând, tine-o tot asa. Big up,!
 18. De la mine,te-am vazut pe server des, esti la locul lui ,un steam ar merge. Big up!
 19. Ești on pe server, ești la locul tău,. Big up
 20. Nu te știu dar meriți o șansă cum am primit și noi la rândul nostru. Big up!
 21. De la mine, îndeplinești câteva condiții și te-am văzut și pe server. Big up!
 22. De la mine, îndeplinești condițiile, te-am văzut pe server destul de mult. Big up!
 23. Echipa: CF ( Combinatia fatala ) 1. Pici # fur curent. aka-"MACETE" 2. Ciulaaa aka-"Parintele"
×
×
 • Create New...