Jump to content

Curierul

Admin CS
 • Content Count

  13
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1
 • Puncte WF

  110 [ Donate ]

Curierul last won the day on January 19

Curierul had the most liked content!

Community Reputation

12 Antisocial

1 Follower

About Curierul

 • Rank
  Newbie

Personal Informations

 • City:
  iasi
 • Age:
  20
 • Sex:
  masculin
 • Steam Profile:
  https://steamcommunity.com/profiles/76561198041728487/

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Numele cu care joci : Curierul Steam : Da STEAM ID : STEAM_0:1:473071161 Varsta (minim 16) :20 Oras :Iasi Experienta in AMX?! : Desigur , am experienta in ce defineste functia de admin , am mai fost si stiu ce inseamna ! Esti de acord cu regulamentul? :da sunt deacord cu regulamentul incat , aceasta comunitate sa fie respectata si pretuita in cel mai bun mod posibil ! Cu ce ne poti ajuta : pot ajuta aceasta comunitate in primul rand cu ajutorul playerilor , ordinea , disciplina pe acest sv Cum te impaci cu forumul : ma impac foarte bine , este foarte bine conceput Link GameTracker cu orele jucate :https://www.gametracker.com/server_info/CS.WARFIELD.RO:27015/top_players/?query=Curierul Cat timp pe zi jucati CS :intre 2-3ore pe zi , evident dupa ce vin de la munca Cum ati aflat despre server/comunitate? : Am aflat de aceasta comunitate de pe internet , si in momentul de fata nu imi pare rau , deoarece am intalnit niste oameni deosebiti , si imi face placere sa joc cu drag pe acest server minunat !
 2. Nume jucator individual: Curierul Nume coleg 1: Nume coleg 2:
 3. Numele cu care joci : Curierul Steam : Da STEAM ID : STEAM_0:1:473071161 Varsta (minim 16) :20 Oras :Iasi Experienta in AMX?! : da am experienta am mai jucat si pe alte servere si mi-am facut treaba cum trebuie Esti de acord cu regulamentul? :da sunt deacord cu regulamentul incat , aceasta comunitate sa fie respectata si pretuita in cel mai bun mod posibil ! Cu ce ne poti ajuta : pot ajuta aceasta comunitate in primul rand cu ajutorul playerilor , ordinea , disciplina pe acest sv Cum te impaci cu forumul : ma impac foarte bine , este foarte bine conceput Link GameTracker cu orele jucate :https://www.gametracker.com/server_info/CS.WARFIELD.RO:27015/top_players/?query=Curierul / tin sa zic ca nu sunt foarte multe dar am degand sa stau pe acest sv ! Cat timp pe zi jucati CS :intre 4-5 ore pe zi Cum ati aflat despre server/comunitate? : am aflat despre aceasta comunitate pe internet si imi face placere sa fac parte din ea !
 4. Titlu topic : [CS] Cerere slot nume (ex : [CS] Cerere slot InDii) Nick-uri cu care jucati: *Curierul* SteamID:STEAM_0:1:40731379 SteamIP : 40731379 De ce vreti slot? : sincer imi doresc slot pentru a putea ajuta comunitatea cu orice tine de server Daca doriti sa ne lasati cateva date personale: ma numesc Andrei , am 20 de ani si sunt din judetul iasi - nume real: Bidirliu Andrei - varsta: 20 - oras: Iasi - ocupatie:lucrez - cum ati aflat despre server/comunitate?despre aceasta comunitate am aflat pe youtube , si am vazut ca este o comunitate foarte bine impletita , si am ales sa intru sa joc ! Alte mentiuni sau idei pe care vreti sa le comunicati in aceasta cerere: imi doresc foarte mult acest grad / Bafta la toti
×
×
 • Create New...