Jump to content

Ergo

Members
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

 • Puncte WF

  100 [ Donate ]

Everything posted by Ergo

 1. Nu fac tam tam pentru suma, fac pentru faptul in sine.. ca furi 2 lei sau 3k tot HOT te numesti.. e vorba de principii aici, dar ce sa sti tu de principii.. mai ales ca e tolerat astfel de comportament pe server, mai mult incurajat de tine, am inteles cum sta treaba.
 2. Numele jucatorului reclamant :SpRITzzz Numele adminului reclamat : Ora, data, harta pe care se joaca : ora 20:20/ data 21.03.2020/harta css_dust3 STEAM ID numeric reclamant : Motivul reclamatiei : Hoț Dovezile aduse in cadrul reclamatiei : Print screen la consola. https://imgur.com/a/EOBoBT3 Alte precizari : Nu e normal sa se treaca cu vederea cu admin pe sv.
 3. # Numele cu care joci : Ergo Steam : Nu # STEAM ID: # Varsta :25 # Oras :Resita # Experienta in amx? :5 ani # Esti de acord cu regulamentul? : da # Cu ce ne poti ajuta? : activitate joc/forum # Cum te impaci cu forumul? : m-am familiarizat deja cu forumul. # Link-ul cu orele jucate :https://www.gametracker.com/server_info/CS.WARFIELD.RO:27015/top_players/?query=Ergo # Cat timp pe zi jucati CS? :2-4 ore # Cum ati aflat despre server/comunitate sau cine ti-a recomandat (daca este cazul ) sa aplici am intrat pe server din intamplare
×
×
 • Create New...