Jump to content

Dry Cooker

Members
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Antisocial

About Dry Cooker

 • Rank
  Newbie

Personal Informations

 • City:
  Bacau
 • Age:
  20
 • Sex:
  M

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Am repetat doar, nu fac atacuri la persoana. Ma apar si imi apar drepturile. Sunt acuzat pe nedrept, o dovada concreta nu e si nu are cum sa existe cand nu am avut nimic. Cherstia asta duce spre ipocrizie. E absurd daca ma intrebi pe mine. Repet din nou nu fac niciun atac catre nimeni , nu stiu ce dovezi ai sau ce reprezinta acel wg sincer, dar am facut ce mi s-a cerut. Te respect si ti-am raspuns ca atare.
 2. Te astept cu drag doar in randul playerilor de pe server atunci, daca e sa se faca dreptate. Nu voi invoca motive ca te luasem de cateva ori inainte si pot sa o interpretez ca pe o razbunare , doresc doar sa se ajunga la adevar, iar daca pot sa o mai dovedessc in vreun fel o voi face cu mare drag. Repet, sustin si iar repet acum doar pentru syto nu am nimic cu nimeni, nu folosesc niciun fel de hack.
 3. https://www.wargods.ro/wcd/report.php?id=1933833
 4. CONSOLA- https://imgur.com/m4Yw944 POZE DE ASEARA https://imgur.com/MmKWdIy Acum sterg si instalez iar cs.
 5. Nu am o problema sa dovedesc ca sunt curat, dimpotriva daca te simti cu musca pe caciula nu colaborezi. Ideea era ca nici nu stiam pana aseara ce e ala wg., a durat doar pana sa ii dovedesc. In fine, apreciez raspunsurile si sfaturile, iar referitor la ce ai spus pgl voi incerca acum. Multumesc.
 6. Mna, nu mi se pare corect atat timp cat stiu ce fac si ca nu am jucat cu absolut nimic. De altfel cum se face ca mereu cand am fost controlat s-a dovedit ca nu am nimic.Nu sunt nu stiu ce jucator care rupe topurile. Am avut 10-15 fraguri si am fost repede suspectat. Ideea e ca ma simt neindreptatit. De ce i-as mai fi downloadat aplicatia aia si sa dezinstelez antivirusi sa ma uit la tot felul de tutoriale sa vad ce si cum se face ca pe server in momentul ala nu prea mi s-a spus ce sa fac(vreo 30 de min a durat toata treaba) .Cand jucam mai serios dadeam poze pe mess si nu sunt obisnuit cu n
 7. Numele jucatorului banat : Dry Cooker STEAM-ID numeric : "STATUS_0:195951566" Internet Protocol ( IP ) : 95.95.95.95 Ora, data, harta : 00 25 aproximativ Motivul ban-ului : wall cred Motivul pentru care crezi ca ban-ul a fost acordat gresit : nu am absolut nimic. Numele adminului care te-a banat : SYTO Print Screen consola : Alte precizari : Va salut! Am fost verificat de 2 ori pe acest server pe langa ce s-a intamplat acum(asta ar fi a 3 a oara).De data asta mi s-a cerut wg, intr un final am aflat ce e si am facut.Am dat linkul resp
×
×
 • Create New...