Jump to content

o.N.u.24

Members
 • Content Count

  17
 • Joined

 • Last visited

 • Puncte WF

  245 [ Donate ]

Community Reputation

2 Antisocial

About o.N.u.24

 • Rank
  Newbie

Personal Informations

 • City:
  sibiu
 • Age:
  23
 • Sex:
  m
 • Steam Profile:
  -

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. din cate stiu nu e la prima abatere, din punctul meu de vedere nu se face asa ceva, suntem colegi daca sunt probleme le putem rezolva in afara jocului(wapp,forum, etc.) sunt de parere ca nu trebuie sa vada toata lumea ca sunt probleme de genul asta in staf. King daca vrei un sfat din partea mea. si daca a fost in spirit de gluma asigura-te ca potiface o gluma de genul cu o persoana. Ca sunteti prieteni cunostinte etc. Hai sa facem sa fim un staff unit, altfel nu va merge treaba.
 2. Numele dumneavoastra: o.N.u.24 Numele adminului:.:BIA:. Ru3b3 Data si ora la care s-a produs incidentul:9.05.2020 Motivul plângerii: In conditiile in care eram 5 oameni pe sv foloseste comanda kick, foloseste comenzi amx_tsay amx_csay pt chat,(fara sa fie ceva important) in 5 oameni pe sv schimba din d2x2 in d2 doar ca sa nu mai moara el/ea ce va fii, nu mi se pare normal ca daca are admin sa faca exact ce vrea , asta dupa ce i-am si zis sa nu mai foloseasca comenzi aiurea. Dovezi (poze/demo): nu am dovada pentru ca nu am cum sa fac ps la cum a schimbat harta si in acelasi timp sa arat cati playeri erau
 3. Am vazut demo , si nu am vazut clar in niciunul sa aiba wall sau aim, sa stea cu tinta sau sa iasa direct unde e player_ul. si daca avea aim nu murea tot primul:)) din partea mea ai pro unban, te astept la joc!!
 4. Pro unban, stiu omul pe server e mai mereu joaca okey, l-am mai urmarit uneori la plangeri dar omu e clean. Din parte mea un mare pro unban
 5. momentan sunt cele 2 o sa mai revin cand mai descopar.
 6. [TM] Propunere: Nickul tau:o.N.u.24 Gradul tau: Incepator/major *Propunere: propun sa se anuleze vip-ul pe harti dedicate cum ar fii, 35hp cs_deagle,etc *Detalii propunere: Alte precizari?: Screenshots (daca este necesar):
 7. Am stat pe tine 2 mape cum ți-am și spus, te-am mai urmărit și în zilele anterioare, astăzi profitând ca nu sunt admini nu ai mia ținut cont sa te ferești, exista demo ca dovada de ce ti_am dat ban,, plus de asta am avut discuții înainte de a-ți da ban pe grupul de wapp, întreabă-l pe victoras sa te convingi. De acum rămâne la latitudinea superiorilor soarta ta!
 8. Nickul tau: o.n.u.24 Gradul tau: major *Propunere: propuun ca la vip sa se adauge awp *Detalii propunere: Daca tot avem armele clasice t si ct la vip, nu puteti adauga si un awp? ca si idee oricum omul isi poate cumpara, dar ar fii ceva in plus. Alte precizari?: Screenshots (daca este necesar):
 9. Nickul tau: o.n.u.24 Gradul tau: major *Propunere: propuun ca la vip sa se adauge awp *Detalii propunere: Daca tot avem armele clasice t si ct la vip, nu puteti adauga si un awp? ca si idee oricum omul isi poate cumpara, dar ar fii ceva in plus. Alte precizari?: Screenshots (daca este necesar):
 10. Mama lor de căști dacă te fac sa vezi prin pereți...
 11. Referitor la ce ziceai tu de ss sau test wg, ai fost admin și te bazezi pe asta pentru ca știi ca nu mai avem voie sa facem, dar asta nuh înseamnă că poți juca cu wall, aim, speed, sau ce coduri mai sunt. Tu te bazezi pe asta ca dintr-un demo poți scăpa, ca se vede sau nu. În demo-ul asta se vede clar cum stai cu țintă prin zid pe player și ieși direct acolo unde sunt. De asta a durat atât, ca să îți răspund la întrebare
 12. Prietene, vad ca o iei la mișto, am stat atât pe tine sa fiu 200% sigur ca ai wall, eu am dovada aici ca ai, 2 faze zic ca sunt de ajuns sa se vadă, tu nu ai decât sa dovedești ca nu ai. Bafta.
 13. Am stat pe tine în jur de o ora, demo-ul este de la ora 11:59, a durat ceva pana l-am găsit ca să pot sa îți dau ban și sa am și dovada, sa nu ma trezesc ca faci reclamație asa cum faci acum, stilul tău de joc s_a schimbat radical după ce ti_a zis victoras ca ai jucat cu coduri, aveai 0 cu 6. Ideea e ca te-am mai urmărit și în alte zile și am zis ca hai ma ca poate nu știu eu, azi în condițiile în care era doar eu pe sv, ce ai zis, lasă că merge și cu wall, ideea e ca dacă aveam posibilitatea sa îți fac ss nu mai aveai ce comenta, asa doar asta e dovada. Ii las pe cei mai experimentați sa își dea cu părerea, decizia e la latitudinea fondatorilor. O zii bună!
 14. stai ba ca am facut cererea in alta parte :)))))) Sorry:))
 15. - Nickname:o.N.u.24 - Varsta: 24 - Experienta amxx/cs: exp de admin 6-8 luni, dar acum vreo 4-5 ani. - Intre ce ore poti activa?: nu exista un interval fix, dar de obicei seara noaptea -Link gametracker (cu orele jucate pe sv):https://www.gametracker.com/player/o.N.u.24/109.163.232.105:27015/ -Ai citit regulamentul? nu :)) 109.tm.163 -Cat timp acorzi forumului? 30 min-2 ore - Dispui de resurse financiare pentru popularea serverului?: Da.
×
×
 • Create New...