Viper_S

Administrator
 • Content count

  156
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  16

Viper_S last won the day on March 23

Viper_S had the most liked content!

Community Reputation

270 Level 10

About Viper_S

 • Rank
  TM's
 • Birthday December 15

Informatii personale

 • City:
  Cluj-Napoca
 • Age:
  27
 • Sex:
  Man
 • Steam Profile:
  viper_s65

Recent Profile Visitors

548 profile views
 1. @AkAi cauta in setarile temei sa vezi daca exista vreo setare pentru dimensiunea avatarului, doar acolo poate fi. Daca nu exista atunci va trebui sa punem manual in custom.css ca sa fortam dimensiunea asta. Daca ai nevoie de ajutor ne auzim pe FB. Daca se face aceasta modificare, cei care au avatare patrate sau care nu respecta ratia, pozele vor aparea deformate si blurate. Mai jos gasiti model cum avatarul la dimensiunea 150x250.
 2. Este posibil sa se rezolve cu un restart la server, la noapte, cand sunt playeri putini.
 3. PRO.
 4. acceptat

  dgl a fost banat de adminul dezy pentru ca si-a spus o parere la ONLY TM, iar el a cautat motiv pentru a se razbuna pe vechea treaba din trecut. Prin urmare nu are cum sa posteze dovada.
 5. Din ce vad se sustine aceasta actiune de a se copia dupa "google", dupa cum spun unii. Daca tot se copiaza, doar regulamentul si gradele de pe TM sunt pe google? Oare eu sau altii de ce nu am copiat de pe google regulamentul CS sau gradele exact cum sunt. Daca el copia de pe google crezi ca avea cineva ceva cu el? Sunteti penibili cu afirmatiile astea. Ca le da PM celor care fac cerere pe TM si le ofera grade mai mari pentru a-i lua, asta e tot dupa google, nu? Nu cred ca m-ati vazut pe mine sa dau PM-uri la altii oferindu-le grade pe server. Tine de respect si bun simt intre membri comunitatii. Probabil voi nu vreti sa vedeti care este obiectivul acestui personaj si o tot scaldati aducand fel si fel de argumente.
 6. Bai @B0GD4N tu ai citit prima linie a acestei pagini? Dupa cum am scris este OFF-Topic si se poate discuta orice, nu vad de unde asta cu probleme tehnice Nu ai cum sa ajungi la un numitor comun cu un om care nu gandeste si incearca sa fie o replica ieftina si sa creeze situatii de genul. El se bazeaza ca vai domne il ajuta @AkAi, ca el i-a dat addons s.a.m.d. , el oricum nu e in stare sa bage un plugin, numai zic sa-l modifice. Stie sa puna doar un acces cu copy/paste. Iar daca Akay sustine astfel de oameni in comunitate inseamna ca nu e omul pe care il cunosc de atata timp. @B0GD4N intodeauna ai ce face cu astfel de specimene si se va gasi o rezolvare.
 7. Hai sa va arat ce fel de oameni avem in comunitate si in ce hal au ajuns unii "manageri" de servere. In pozele atasate o sa vedeti cum faimosul rege "Sedan" se foloseste de nick-ul si avatar-ul meu pentru a creea confuzie pe serverul lui. De cand sunt eu in comunitatea asta nu a mai fost un caz asemenator. E de ras sincer... Atat pot unii doar sa copieze.
 8. PRO.
 9. Acesta este Dallas doamnelor si domnilor. Ele nu va putea rezista in niciun loc cu caracterul lui, nici ca admin, nici ca founder, nici ca nimic. Ce treaba are TM-ul cu RO nu inteleg... iar de unde aripi? Este efectul bauturii din nou? Simti ca ai aripi? PS: Ti-am dat 3 luni cu serverul cand l-ai deschis, si din pacate a fost doar 1 luna jumatate. Dezamagitor pentru mine, totusi....
 10. Tinand ca nu sunt foarte multi admini noi, iar multi nu stau prea mult, eu cred ca te poti atat cat doresti, fara a da un numar de 1, 2 sau 3. Important e sa recrutam cat mai multi admini pentru a creste din nou staff-ul. Hai sa ajungem la 100 :)))
 11. :)

  Dupa cum am spus, amandoi au gresit si trebuiau sa rezolve problema in privat sau cu un administrator pentru a nu face tiganie pe forum. Mai mult de atat nu am ce sa zic si nici nu vreau. Numai vreau scandaluri sau contre pe forum, ci imi doresc sa avem o armonie intre cele doua servere. Intodeauna vor exista "agitatori" in ambele tabere si vor trebui calmati.
 12. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 13. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password