Jump to content

MonSter K.I.L.L

Admin CS
 • Content count

  248
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

MonSter K.I.L.L last won the day on March 5

MonSter K.I.L.L had the most liked content!

Community Reputation

122

4 Followers

About MonSter K.I.L.L

 • Rank
  I was born for sport ' I love sports
 • Birthday 07/23/1995

Informatii personale

 • Steam ID
  STEAM_0:1:126407967
 • City:
  Slatina
 • Age:
  19
 • Sex:
  M
 • Steam Profile:
  ☆ HacKer ☆

Recent Profile Visitors

593 profile views
 1. Anunturi despre teamspeak

  Nu stiu sigur daca o sa fiu prezent , Sper ca o sa ajung ...
 2. CERERE ADMIN MONSTER

  # Numele cu care joci : MonSter K.I.L.L# Steam : Da # STEAM ID: # Varsta : 19# Oras : Slatina# Experienta in amx? : Da# Esti de acord cu regulamentul? : Desigur # Cu ce ne poti ajuta : Cu ce pot # Cum te impaci cu forumul : De la bine in sus "ps: merge putin greu =))" # Link-ul cu orele jucate : http://www.gametracker.com/server_info/CS.WARFIELD.RO:27015/top_players/?query=MonSter+K.I.L.L# Cat timp pe zi jucati CS?: Sincer sa fiu in ultimul timp nu am mai jucat cs , am fost ocupat cu munca , sala , mult timp liber nu am mai avut .... Si vreau sa ma reapuc din nou si sa primesc admin sa ma motivez sa joc cs ca fara , nu cred ca o sa mai pot juca !? Sper ca va'ti Prins "inteles" Recomdat de " Dezy , derbe , Griez ... " Multumesc "anticipat" :* Success is the result of perfection, hard work, learning from failure, loyalty, and persistence.
 3. Prezentare Americanu

  Welcome !
 4. VAND CONT STEAM !

  *Nume pe forum: MonSter K.I.L.L *Produs scos la vânzare: Cont Steam *Descriere produs: http://steamcommunity.com/id/MonSter-Official *Modalitate de plată: Bancar *Preţ produs: Astept din partea vostra "PRET'URI" *Date de contact: PM Forum sau pe Steam Alte precizări: +50 CD-Keys Random *Doresti Intermediar?: *Dovadă produs (ss) :
 5. Vreau sa dau boost!

  Desigur , http://www.gametracker.rs/sms_boost/ , dai unde scrie paypal , ip de la sv 89.44.246.174:27015 si mai departe sper ca te descurci
 6. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 7. CERERE ADMIN + VIP FREE

  # Nume real: Ionut # Nick : MonSter K.I.L.L # Adresa Y!M | Skype : Nu Folosesc # Varsta : 19 # Grade detinute in trecut (daca a fost cazul): DA # Intre ce ore ai putea fii pe server: 20:00 - 23:00 # STEAM: on /off - ON # STEAM ID: (daca ai steam ON) DA # Poti ajuta serverul facand o donatie? : # Ai citit regulamentul?: DA (specifica cuvantul cheie din regulament, nu se raspunde cu DA sau NU) [hufdsjd22]
 8. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 9. CAMPANIE ADMIN FREE

  Staff-ul RO recrutează admini maturi, capabili de amx, care pot fi activi atât în timpul zilei, cât și în timpul nopții. Nu aveți nevoie de ore. Această campanie este destinată tuturor juătorilor. Nu este necesar de PRO / CONTRA Gradul primit la început este - Master-Admin -. Cerințele impuse de staff sunt următoarele : Să citiți REGULAMENTUL serverului Aici Să nu aveti antecedente pe server (limbaj vulgar, banuri date fară motiv, etc.) Să aveți vârstă minimă de 16 ani. Să nu dețineți alte accese pe alt server. În cazul în care cererea dumneavoastră a fost acceptată, trebuie să aveți în vedere următoare : Obligatoriu trebuie să vă faceți ban-list Sa intrați zilnic pe server / forum / TS3 Model cerere admin : Nick: Vârstă: Experientă AMXX/CS: Steam ON / OFF: Steam-ID: Timp disponibil pentru server: Link cu dovada rangului: Vei participa la ședințe?: Ai citit regulamentul?: Vei dona?: Nota* Dacă nu respectați cerințele impuse de noi, o sa fiți respinsi din start, toate cererile se fac în cadrul acestui topic!
 10. Portofoliu Lord XeNoN

  Bravo , si sper sa continui in tot ce faci si sa o tii tot asa nice
 11. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 12. Cerere Slot 2

  PM cu Nick si Pass
 13. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 14. Cerere Admin Senior Samoila

  Pro da ' dacă ai greșit sau faci ca înainte vei rămâne fără admin , dacă vei primii !?
 15. Rank-uri Server RO.WARFIELD.RO

×