Silviu HalaMadrid!

Administrator
 • Content Count

  3,845
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  37
 • Puncte WF

  3,261 [ Donate ]

Silviu HalaMadrid! last won the day on March 25

Silviu HalaMadrid! had the most liked content!

Community Reputation

3,655 Celebrity

About Silviu HalaMadrid!

 • Rank
  Master

Personal Informations

 • City:
  x

Recent Profile Visitors

13,297 profile views
 1. Acceptat, trimite numele si parola in privat la @danutza, @dEZy sau @sunt beat Bine ai revenit.
 2. Acceptat, trimite numele și parola în privat la @danutza, @dEZy sau @sunt beat Felicitări pentru cerere! Ședere cât mai plăcută
 3. [AdvancedBans] Silviu : unbanned mad/music [188.27.46.135] [Ban Reason: wall+demo la proper]
 4. @sezaro20, nu te-a banat nimeni, doar ca ai prins un ip banat. Da-i un restart la router, anunta-ne daca s-a rezolvat.
 5. Imi plac oamenii ambitiosi, care-si propun un lucru si nu se dau batuti pana ce nu-l obtin, ai continuat sa fii activ pe server si te-ai abtinut de la glumele ce trebuiesc facute in privat, lucru foarte bun si de apreciat, asta imi inspira incredere si potential. De remarcat faptul ca esti foarte sociabil pe server, un lucru foarte bun. Iti recomand si teamspeak3 pentru o mai buna comunicare. PRO. O atributie la fel de importanta pe langa activitatile zilnice de pe server va fi si forumul, recomand sa citesti toate topicurile ajutatoare de la Admins Only. De asemenea la regulamentul intern va trebui sa fii foarte atent si sa depistezi cuvantul cheie pe care-l lasi la un fondator/owner in privat. Intreaba unde nu intelegi sau unde nu stii. Succes!
 6. Acceptat, trimite numele si parola în privat la @danutza, @dEZy sau @sunt beat Felicitari pentru cerere. Sedere placuta
 7. Acceptat, trimite numele si parola in privat la @danutza, @dEZy sau @sunt beat Sedere placuta.
 8. Situatie lamurita, poti intra la joc. Atentie, si limbajul tau lasa de dorit in aceasta situatie. Lasa adminii sa-si faca treaba, ulterior anunta pe u@ pentru a face remarcata atentia pe chat players. Daca tot ai verificat sectiunea cu regulamentul trebuia sa-ti sara si asta in ochi * Atentie, a juca pe server este un privilegiu si nu un drept!
 9. Acceptat, trimite numele si parola in privat la @danutza, @dEZy sau @sunt beat Sedere placuta, Mihai
 10. Acceptat, trimite numele si parola in privat la @sunt beat Sedere cat mai placuta.