Jump to content

Silviu

Administrator
 • Content Count

  4,253
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  47
 • Puncte WF

  123,832 [ Donate ]

Silviu last won the day on April 4

Silviu had the most liked content!

Community Reputation

4,576 Celebrity

About Silviu

 • Rank
  Master
 • Birthday April 3

Personal Informations

 • City:
  x

Recent Profile Visitors

16,001 profile views
 1. Mulțumim pentru intelegere!
 2. Tine cont de sfaturi, imbunatateste-te si revino cand esti pregatit!
 3. Salutare, @CimitiriHD. Ai slot-ul pus, ai mai facut cerere Si ai dispsu de oferta de o saptamana vip
 4. Warfield iti ofera oportunitatea sa te alaturi staff-ului nostru! Cautam playeri infectati STEAM ON să ne ajute cu exterminarea playerilor cu wall (Ebola), cei cu aim ( Sars) samd... Primul pas. Toti playerii care doresc sa participe trebuie sa aplice respectand urmatorul model de mai jos: # Numele cu care joci : ( Numele de pe server trebuie sa corespunda cu numele de pe forum ) # Steam : Da / Nu (OBLIGATORIU) # STEAM ID: (daca ai steam ON) # Varsta : # Oras : # Experienta in amx? : # Esti de acord cu regulamentul? : # Cu ce ne poti ajuta? : # Cum te impaci cu forumul? : # Link-ul cu orele jucate (MINIM 10): # Cat timp pe zi jucati CS? : # Cum ati aflat despre server/comunitate sau cine ti-a recomandat (daca este cazul ) sa aplici? : Pasul 2. Dupa ce respecti toate cerintele modelului, iar cererea ta o sa fie acceptata intri in lupta pentru urmatoarele premii Locul 1: Pachet WF Locul 2 Pachet Gold Locul 3 Pachet Silver + VIP Silver O LUNA Pachetele nu includ capsule și rank! Cum poti intra in lupta acestor premii? Totul depinde DOAR si NUMAI de tine cat si de activitatea/implicarea ta. Pe 1 Iunie o sa se traga linie si toata lumea ramasa in viata...o sa intre la vot, astfel primii 3 o sa castige lupta. Mult succes! ps. Descrierea a fost un mic pamflet de amuzament! #StayAtHome
 5. Am vorbit cu @SpRITzzz si este vorba despre o neintelegere. Iti daduse in loc de cei 3k o cheie. Cand o sa te prinda on o sa-ti dea acei 3k. Situatie rezolvata, multumesc pentru intelgere
 6. Trimite numele si parola in privat, te rog
 7. Numele si parola in privat, te rog
 8. Dupa cum vezi ti se ofera a doua sansa, profita de ea la maxim si nu mai trata cu indiferenta O sa primesti in continuare suportul pentru integrare, totul e doar sa vrei. Succes!
 9. Acceptat, bine ai venit. Sedere cat mai placuta
 10. @CalinD3, citeste regulamentul intern si toate informatiile pe care o sa le intalnesti la Admins only. Restul de informatii le aflii pe parcurs de la buddy sau de la ceilalti colegi.
 11. @Best4Me^, citeste regulamentul intern si toate informatiile pe care o sa le intalnesti la Admins only. Restul de informatii le aflii pe parcurs de la buddy sau de la ceilalti colegi.
×
×
 • Create New...