Jump to content

Silviu

Manager CS
 • Content Count

  4,203
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  44
 • Puncte WF

  123,202 [ Donate ]

Silviu last won the day on January 20

Silviu had the most liked content!

Community Reputation

4,454 Celebrity

About Silviu

 • Rank
  Master
 • Birthday April 3

Personal Informations

 • City:
  x

Recent Profile Visitors

15,634 profile views
 1. @AYZAN, citeste regulamentul intern si toate informatiile pe care o sa le intalnesti la Admins only. Restul de informatii le aflii pe parcurs de la buddy sau de la ceilalti colegi. @masteralin, citeste regulamentul intern si toate informatiile pe care o sa le intalnesti la Admins only. Restul de informatii le aflii pe parcurs de la buddy sau de la ceilalti colegi. Totodata astept mesaj in privat in care sa specifici schimbarea nickname-ului de pe forum sa fie identic cu cel de pe server
 2. @ReD^, citeste regulamentul intern si toate informatiile pe care o sa le intalnesti la Admins only. Restul de informatii le aflii pe parcurs de la buddy sau de la ceilalti colegi. @AndreiBidirliu, citeste regulamentul intern si toate informatiile pe care o sa le intalnesti la Admins only. Restul de informatii le aflii pe parcurs de la buddy sau de la ceilalti colegi. Totodata astept mesaj in privat in care sa specifici schimbarea nickname-ului de pe forum sa fie identic cu cel de pe server.
 3. In asteptarea noilor colegi! Numele cu care joci : (Trebuie sa corespuna cu nickname-ul de pe forum) Steam : Da / Nu STEAM ID : (daca ai steam on) Varsta (minim 16) : Oras : Experienta in AMX?! : Esti de acord cu regulamentul? : Cu ce ne poti ajuta : Cum te impaci cu forumul : Link GameTracker cu orele jucate : Cat timp pe zi jucati CS : Cum ati aflat despre server/comunitate? : INFORMATII Cererile se prezinta in acest topic urmand sa primeasca decizia. In urma aprobarii unui Helper, acesta intra in perioada de proba in timpul de 2-3-4saptamani, in functie de implicare! ATENTIE Primii playeri care isi gasesc curajul sa aplice o sa dispuna de un cadou ce consta in 5cufere+5chei (Acest premiu se ofera doar primilor curajosi) BONUS WARFIELD: Helperii care se acomodeaza si trec cu succes perioada de proba or sa dispuna de acest bonus, BONUSUL WARFIELD care consta intr-o saptamana VIP Silver (O LUNA) sau SKIN StatTrack, la alegere! In plus de asta fiecare helper o sa primeasca cate un buddy (admin care se ocupa de helperii aflati in proba pentru o acomodare mult mai usoara) Succes!
 4. Te așteptăm cu un nou topic la secțiunea Forum management sa ne prezinti structurile secțiunei tale Link: http://www.warfield.ro/forum/1080-forum-management/
 5. Silviu

  laurian

  Topic inactiv.
 6. Locul 1: Mr.Cunts @Gudmandr Locul 2: @Gunit Locul 3: @Pici ATENTIE: Premiul si titlul de fidelitate din aceasta luna este castigat de @d3za5t3r Multumim frumos!
×
×
 • Create New...