Jump to content

Silviu

Administrator
 • Content Count

  4,338
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  52

Everything posted by Silviu

 1. Fb: NAME [Player] IP [86.122.75.76] STEAM [STEAM_0:1:577024248] Fb: Reason [Aim] Admin [lupi d] Fb: Created [09.12.2020 - 22:23:12] Lenght [Forever] Fb: Player succesfully unbanned. Joc placut in continuare.
 2. Bine ai revenit, sa te pui la comun cu schimbarile, ai mai avut acces la noi, ar trebui sa iti intri rapid in ritm. Succes!
 3. Acceptat, astept post la urmatorul link! http://www.warfield.ro/forum/1080-forum-management/
 4. Acceptat, felicitari pentru cerere! Sedere cat mai placuta
 5. Acceptat, bine ai venit la noi! Sedere cat mai placuta
 6. citeste regulamentul intern si toate informatiile pe care o sa le intalnesti la Admins only. Restul de informatii le aflii pe parcurs de la buddy sau de la ceilalti colegi.
 7. Acceptat, bine ai venit! Iti doresc o sedere cat mai placuta la noi
 8. @appa cu vodka, totul in regula la cerere, doar ca avem nevoie de steamid!
 9. Acceptat, bine ai venit la noi! Sedere cat mai placuta
 10. Patrick123: LAST USED IP 86.121.143.134 Firfiron: REGISTRATION IP 86.121.143.134 Felicitari, te ai ales si cu ban pe forum @patrick123.
 11. Un topic cu sectiunile dorite aici, te rog! http://www.warfield.ro/forum/1080-forum-management/
 12. Foarte bună activitatea și prezența pe srv, însă varsta ta este foarte fragedă pentru a fi întrebuințat. Recomand sa-ti menții activitatea pe srv, continuă să fii activ și pe forum plus achiziționarea licenței steam care o sa-ti aduca un plus de seriozitate si profesionalism. Ramane sa discutam pe viitor evoluția ta. ps. Ia aminte, nickname-ul de pe server trebuie sa fie identic cu cel de pe forum
 13. Ca să aplici pentru cerere admin automat se deduce ca ai citit regulamentul, d-asta este pusă intrebarea in felul acela.....cat despre SS, e un plugin învechit care se păcălește cel mai usor. Noi suntem mai profesioniști, punem căștile pe urechi si demo e mai mult decat suficient. Cu ce poți ajuta nicidecum nu se referă la bani, vrem să vedem interesele cat si capacitatea playerului in cauză....că ai interpretat tu cum ai vrut, e problema ta. Suntem printre singurele servere care NU vindem grade....documentează-te intai de toate, te rog frumos Acest joc pt noi reprezintă o relaxare,
 14. Bine ai venit în echipa noastră. De aici unul dintre admini o sa-ti fie buddy si o sa te puna la curent cu tot ce trebuie sa stii!
 15. Orice încălcare a drepturilor de autor o sa vina si cu consecinte. Initial am crezut ca te bate forumul, dar se pare că te plictisesti Multumim, @DieSl0w!
 16. Bine ai venit, sedere cat mai placuta!
 17. Felicitari pentru cerere! Sedere cat mai placuta
×
×
 • Create New...