Sari la conținut
Bianca

Decesul este considerat încălcare a contractului în viziunea PayPal

Postări Recomandate

Ce se întâmplă cu conturile online de pe diverse servicii atunci când persoana care le-a deschis moare? Ei bine, există mai multe politici la nivel mondial. Unele companii alegând să lase conturile deschise şi să le marcheze corespunzător, altele închid conturile complet, în timp ce PayPal susţine că decesul este o încălcare a contractului.

paypal-640.jpg.64684baf11eb9746a27a626136bbbdd1.jpg

Lindsay Durdle, cetăţean al Marii Britanii, a decedat de curând în urma unui cancer la sân care s-a extins la plămâni şi a metastazat. Aparent, aceasta avea o datorie de 3.240,72 lire sterline la PayPal pe contul său. După ce soţul acesteia, Howard Durdle, a anunţat compania de decesul soţiei sale, răspunsul companiei a venit sub forma unei scrisori standard, în care era specificat faptul că notificarea decesului încalcă contractul semnat la deschiderea contului, acesta urmând să fie închis, iar pentru recuperarea datoriilor vor fi luate alte măsuri precum apelarea la un serviciu de recuperare. Scrisoarea era adresată titularului contului, Lindsay Durdle.

paypal-letter-640.jpg.f82cb50c46e90bb2f7c6c89b7fa853ed.jpg

Între timp, PayPal a ieşit în public şi a oferit o declaraţie pentru site-ul The Next Web, în care reprezentanţii şi-au cerut scuze pentru scrisoarea trimisă în mod eronat. Compania a şters datoriile acestui cont şi a închis contul, conform cerinţelor lui Howard Durdle, promiţând ca pe viitor să verifice mai bine acest tip de cereri şi să îmbunătăţească procesul în aşa fel încât situaţii de acest gen să nu se mai repete.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Vizitator
Adaugi comentarii ca vizitator. Dacă ai un cont, te rog autentifică-te.
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 de zâmbete maxim sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.


WARFIELD.RO


Warfield este una dintre cele mai cunoscute comunitati de gaming de Romania. Aceasta se remarca prin calitatea serverelor sale si a echipei de administrare bine pregatite.

Contact


Steam - /id/InDii
Raportati un bug - redy
Sau folositi formularul de contact

Socializeaza


×