Sign in to follow this  
555

Reclamatie sync2k

Recommended Posts

1. NICK: 555
2. IP: 

94.176.154.234


3. DATA / ORA: 22:#5  - 16/07/2018
4. NUMELE ADMINULUI RECLAMAT: sync2k
5. MOTIVUL: ban 
6. DOVADA: Ma joc de vreo 4 zile intensiv pe acest server, rog jucatorii si adminii care mi-au facut de nenumarate ori poze si au stat spec pe mine sa aprobe faptul ca nu am fost codat. Rog de asemenea dovada pentru care am fost banat, nu mi s-au cerut poze, mi s-a dat ban direct, presupun pentru wallbangs pe fysnow, literally mapa din carton pe care e foarte usor sa dai wallbang avand damage marker activ. 

 

+ acest admin a suferit ziua trecuta pe westwood dupa ce il bateam cu push pe ct si dupa ce i-am dat cu regulamentul in fata nu a mai avut nimic de zis decat suferinte

Edited by 555
ps

Share this post


Link to post
Share on other sites

https://www120.zippyshare.com/v/0XPejhRi/file.html

nu e o coincidenta ca erau 3 prin perete si ai pus tinta pe toti 3 si ai tras ,+ nu e prima data cand iti dau ban, ti-am mai dat o data ban pe motiv wall, dar vad ca ai intrat iar.

edit : nu am zis eu de faza cu push-ul, Alin a spus dar vorbesti aiurea gen macar sa ai si tu ceva de spus in plus.. eu eram doar pe server

 

Edited by sync2k

Share this post


Link to post
Share on other sites

vreau sa te uiti la demo si la momentul in care am spamat peretele sa vezi ca cei din echipa adversa trag din acel perete spre noi, am tras de unde am auzit gloante, iar acelasi lucru a facut si coechipierul meu. Se vede ca nu prea ai habar nu acest joc. din nou, cer parerea celorlalti admini si a prietenului tau Alin care mi-a facut de 2 ori poze si a stat de nenumarate ori spec pe mine. 

 

e literally basic stuff pe snow si daca aveai demo mai lung si nu dadeai ban instant, vedeai ca fac acelasi wallbang la spawn si am acelasi stil de wallbang constant, avand damage pe care mi-l arata cand lovesc pe cineva e usor sa trag cateva gloante si sa verific daca cineva este acolo, prin urmare am avut hitmarker acolo in demo si am continuat sa trag.

+ puteai face si niste poze pe langa, ca sa nu mai suferi pe un demo pe care nu ai habar cum functioneaza jocul.

 

edit2: i-ai luat apararea lui Alin si apoi ai inceput sa suferi, tu, nu Alin.

 

edit3: Am revenit cu demo-uri din zilele trecute de pe server, ca sa va convingeti de stilul meu de joc.

27-4 westwood (9vs9) , aproape toate killurile headshothttp://www.mediafire.com/file/71ter8wca4cm28x/westw.dem

continuare westwood+ceva dust2 : http://www.mediafire.com/file/q5bdo88795u2vo5/westplusd2.dem

Edited by 555
demos

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nici urma de wall , dar avand in vedere faptul ca damage markerul a fost activ , iti poti da seama foarte usor daca e sau nu cnv acl.

Cand incepe runda a 2, el nu ca a pus tinta pe aia 3 , ci el a tras ca nebunu prin perete sa se uite daca e sau nu cineva acolo . Mai multi playeri fac asa si ca a fost si macel pe snow , era mai usor ca a gasit playeri peste tot..


Deci domnu' 555 are unban !

Tc!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this