Jump to content
Sign in to follow this  
Raizo

[CS] Reclamatie admin 4ookG [Rezolvat]

Recommended Posts

Buna seara !

Aveam de gand sa trec cu vederea incidentul de acum cateva minute, dar in urma sustinerii unui abuz impotriva mea si de catre alt admin, am decis ca ar fi bine totusi sa dam cartile pe fata, pentru ca data viitoare sa fie mai multa atentie.. asadar:

Numele adminului reclamat: 4ookG

Ora,data,harta: 18:51,10.05.2019,de_mjolby6

Motivul reclamatiei: Abuz de putere

Dovezile: 


ADMIN 4ookG: slap Raizo with 0 damage
1911 connected
1911 is joining the Terrorist force
[Global Offensive] Plictis a cumparat un Pulbere cu 2500 puncte de la Pici  fur curent.!
[G]*DEAD*mexx'y :    re
Raizo died
[G]*DEAD*4ookG :    bmb boss
[Silver WF Elite] Raizo : asteapta
[Silver WF Elite] Raizo : bomba e langa mine
[G]*DEAD*Pici  fur curent. :    s-a trezit Plictis
[Silver WF Elite] Raizo : pt ce dai slap
ADMIN 4ookG: slay Raizo
*DEAD* [Master WF 2] Plictis : :))
[CSLR] DuMi: Gag jucatorul Mojo pentru [3] minut(e). Motiv: limbaj
*DEAD* 1911 :  /reg

[Global Offensive] Tranquil vinde un pulbere pentru 2750 puncte!
[Silver WF Elite] Raizo : omule
[Global Offensive] Creat de zorken special pentru WARFIELD.RO
[Silver WF Elite] Raizo : bomba e langa mine
[Gold Nova 1] 1911 : SAL
Gionuj dropped
[Silver WF Elite] Raizo : pt ce dai slay?
Tranquil (RADIO): Fire in the hole!
Pici  fur curent. (RADIO): Fire in the hole!
Toka + Chill'Nation killed Mr.PoliceMan with m4a1
[Silver WF Elite] Raizo : aveam 50 secunde
 

Mai pe scurt, eram tero, ramas singur impotriva la 4-5 ct, erau 50 secunde ramase pt a planta bomba, bomba era langa X, iar eu eram aproape de bomba si urma sa o ridic si sa merg sa o plantez pana la epuizarea celor 50sec ramase. Primesc slap banuiesc ca din motive ca se plictisea, ii scriu ca mai sunt 50sec, primesc slay. Apoi cer o explicatie, nu primesc nimic. La nervi, ii spun 'vorbeste mutalaule" :) cuvant derivat de la om mut care nu vorbeste. Primesc gag 5 min :) 

Nu stiu ce varsta are baiatul asta, sper ca undeva la 20 de ani + , insa vreau sa il asigur ca dupa aproape 4 ani petrecuti pe serverul warfield, dintre care 2 sau aproape 3 am fost admin, cunosc destul de bine cu ce se mananca administrarea pe serverul acesta. Si persoane ca dezY sau winuletz ma cunosc cel mai bine. Am 26 de ani si prioritatile s-au schimbat. Steamul e on, dar intru de obicei fara steam acum, deoarece voi juca destul de rar si astfel prefer sa fiu doar un simplu player. Totusi, atitudinea de superioritate a acestui baiat nu isi are sens. Nu asa te comporti cu cineva care a investit ani de zile in fosta comunitate warfield. Cel putin, nu daca ai putin de respect.. 

O seara perfecta !

  • Upvote 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Topicul e copiat de tine dupa bunul tau plac! Ti'am scris bmb boss, mi'ai zis sa astept.. am asteptat.. ti'am dat slap, mi'ai zis ca bmb e langa tine, sa mai astept, la 50 de sec ti'am dat slay! Pe urma ai inceput cu niste aberatii ca tu ai fost admin, ca stii ce si cum, ai aruncat si o jignire prin amenintarea ta, imi care imi spuneai ca imi faci plangere, ti'am zis sa te abtii ca te trimit eu fortat pe forum la plangere! Cam atat! Ms de reclamatie, tine'o tot asa! Seara buna! 

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Deja imi vine sa sterg topicul acum cand descopar ca esti atat de imatur incat sa minti. Ai asteptat? Ce ai asteptat? Din momentul in care ti-am scris "asteapta bomba e langa mine" mi-ai dat slay. Mai erau 50 de secunde sa plantez bomba care era langa mine care era langa X. Cu ce gresisem pana acolo? Slayul a venit la 2-3 secunde dupa slap. Nu mai mult. Nu ai asteptat absolut nimic. Pentru ce minti? Aberatii cum ca am fost admin nu sunt de fapt aberatii, fondatorul dezy poate confirma atat chestia asta cat si persoana mea. Jignirea prin "amenintare" nu a existat. Ti-am spus, ca pt acel abuz ar fi trebuit sa iti fac reclamatie, din nou nu ai scris absolut nimic inapoi. Unde mi-ai zis tu sa ma abtin ca ma trimiti pe forum? Ce inventii sunt astea? Eu nu am ce ascund, pentru ca nu am 15 ani si nici nu caut atentie pe forum. Ti-am facut reclamatia pt ca doar asa vei putea sa fii si tu mai atent la comenzi pe viitor. :) 

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pai si eu am scris altceva mai sus in msg? Oricum nu era prima runda cand stateai pierdut pe mapa.. Seara buna!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Lol. 

Ok, m-am lamurit..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tu daca ai spus ca bmb era langa tine si langa X puteai sa plantezi. 

Dupa cum se vede din ce ai copiat tu din consola nu pot sa spuns doar ca slay nu a fost imediat dupa slap, deoarece ai avut timp sa scrii pe chat... Si cat despre gag, puteai sa eviti cuvantul "mutalau", dupa cum suna nu e asa frumos sa ii spui cuiva "mutalau"

Ai mai spus ca ai 2-3 ani de adminat, din cate stiu si eu care nu am asa mult timp ca nu ai voie sa scrii pe u@ dupa ce ai primt gag, poate doar sa intrebi dc ai luat gag si ti se raspunde din ce cauza ai luat si atat, nu cum ai facut tu dupa ce ti am scris dc ai primit

Sper sa fii inteles ce am vrut sa spun... Salut!

Edited by DuM

Share this post


Link to post
Share on other sites

Multumim pentru reclamatie. Sti foarte bine ca nu-ti voi lasa aici ce si cum si incotr-o se indreapta sau daca exista sanctiune sau daca nu.

Toate cele bune.

Tc!

  • Like 1
  • Upvote 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...