Jump to content
Sign in to follow this  
PgL-CampeR

[TM] Propunere CampeR

Recommended Posts

[TM] Propunere:

Nickul tau: PgL-C@mp3R
Gradul tau: Newbie
*Propunere: Propun ca TESTUL WG sa fie ACCEPTAT pe SERVER!!  SI SA FIE A 3-A OPTIUNE PENTRU DOVADA! Iar daca playerul nu executa , sa li se deie BAN.

Scurt si la subiect!

*Detalii propunere: Detalii? Nu! Cred ca toata lumea stie ce ii WG-ul.

Alte precizari?: Da! Cum ar fi ca de foarte multe ori din SS si Demo nu iti dai seama si playeri joaca cu coduri. Sau la SS il prinzi chiar cand nu trebuie. De aceea vreau ca testul WG sa categorizat in sectiunea de DOVEZI/MOTIVE.

 

De cateva zile incoace tovarasu nostru Valentin.dLL (din cauza cui am luat avertisment de la xDallas, vina mea ca nu am avut dovezi) a luat ban de la mine si de la Sasu. Curat omu si-a facut cerere unban si a scapat. 

Azi in jurul orei 19:20-19:40 cu vrajeala l-am rugat sa faca testul WG , (nu ii faceam nimic daca ma refuza) , iar tovarasu l-a facut (precizez cu greu, si greu inseamna : luat de fraier dus cu zaharelu, minciuni etc etc...) 

Linkul nu la trimis, nici nu imi trebuie deoarece in baza de date de la WG apare tot. Faptul ca mi-a zis: dute-n pula mea ca nu ti-am trimis nici un link cum imi dai ban... nu are importanta!

https://www.wargods.ro/wcd/report.php?id=1739722 - Aud culori si vad suntete  aka: Valentin.dLL

Iar ce ma enervat cel mai mult este ca: Si-a permis sa mai faca si cerere de Admin inainte de cele intamplate, eu am stiut ca ii codat de asta iam cerut WG daca nu toata lumea dadea PRO si gata ajungea admin. Aloooo neata buna , avem nevoie de Admini dar frate mai intai discutam si noi sa vedem ce si cum....

 

Tot astazi un tip Dany ;x tare ciudat omul , iam spus fa te rog testul WG , scurt si la subiect , la facut. Rezultatul? il vedeti aici:

 

Screenshots (daca este necesar):

Si la final mai precizez un lucru: Daca ceri WG la cineva si JOACA CURAT dece sa nu iti deie testul? 

Iar daca ii ceri la un CODAT sigur nu o sa til deie.....

Edited by PgL-CampeR

Share this post


Link to post

PRO PRO !! Avem nevoie de asta ca sa putem tria jucatorii mai usor , pozele sunt bune pentru wall dar daca il are la buton asta il detecteaza

  • Thanks 1

Share this post


Link to post

Pro sunt de acord cu chestia asta de la mine aveți aprobare așteptăm răspunsul de mai sus 

 

  • Thanks 1

Share this post


Link to post

Pro,ar ajuta.Desigur nu sa se umple banlistul de no.Wg si cum ai zis tu sa fie ceva preventiv dacă tot pare suspect si in demo/ss nu iese nimic. 😄  

Pro!

 

Edited by AleXTM
  • Thanks 1

Share this post


Link to post

Pro

  • Thanks 1

Share this post


Link to post

Pro, n are rost să  dezvolt că  deja știți 

Edited by Versace.
  • Thanks 1

Share this post


Link to post

Ce-i mai vechi stiu ca a fost permis WG, pana cand am renuntat la el din cauza multor ban-uri da-te in prostie pe motivul "no-wg" nu as dori sa se repete iar aceasi chestie, demo-ul este cel mai sfant ! nu are cum sa te minta ..... 

  • Upvote 1

Share this post


Link to post

Intradevar este cel mai bun demo-ul dar daca nu merge nici cu aia? Daca codatul este atat de bun incat nu ai cum sa iti dai seama ca are wall de exemplu?

Eu am propus sa fie a 3-a optiune.

Executi comanda amx_ss dar poate executi prea repede sau prea tarziu si nu prinz... 

Sunt multe aspecte pro si contra avand in vedere WG-ul, nici eu nu doresc sa abuzez de NO.WG sunt multe Banlisturi cu demo-uri, sunt si cu No.SS clar.

 

Share this post


Link to post

Cereti, dar daca voi vedea in ban-listuri numai no.wg, nu voi mai accepta ! 

Share this post


Link to post

Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...