Jump to content
Sign in to follow this  
Spider bite

Propunere Spider

Recommended Posts

Nickul tau: Spider bite
Gradul tau: Newbie
*Propunere: Plugin sunete
*Detalii propunere: Pentru popularizarea serverului as propune sa fie introduse niste sunete la scrierea unor cuvinte. De ex: Limbajul, sictir, si alte cuvinte cu sunete amuzante...stiu ca sunt multe persoane carora le place cand mai aud din cand in cand cate un sunet pe server si nu e monotonie...:) Am putea baga sunete si cand dam Headshot,Double Kill,MonsterKill...(acea vocea de barbat groasa) Parerea mea ca ar fi mult mai interesant si distractiv...insa vreau sa precizez ca doar adminii sa poata folosi acele sunete, de exemplu daca un player va scrie limbajul nu va merge nici un sunet..doar adminii sa poata face asta..+ pot scrie acele cuvinte si la cererea playerilor...am jucat pe un sv mai demult si asa faceau..era super amuzant :) ( Bine..asta nu dusa in exces, insa anumite sunete face jocul mult mai interesant ^_^ ) Eu zic ca ar fi foarte folositoare pentru a atrage playeri..:)
Alte precizari?:  sunete gen dupa sec 14 la scrierea unor cuvinte.. si multe altele mult mai faine..si cu melodii scurte de 5-6 sec..depinde ce scriem.


Screenshots (daca este necesar): -

Edited by Spider bite
  • Upvote 3

Share this post


Link to post

Pro!

Am facut deja propunere si pentru plugin sunete si pentru radio pe SV.

Share this post


Link to post

pro chiar ar fi bine sa scriem de ex. : tigaie (am vazut pe alt sv) si sa fie acolo sunetul. Asa am arata si noi mai bine decat clasic asa ca lumea s-a cam plictisit de asta.

  • Like 1

Share this post


Link to post

Momentan nu sunt playeri fideli destui pentru a avea skin-uri (modele pentru vip si altele ) sau fel si fel de sunete, in viitor v-or veni si aceste chestii .... Momentan sa facem sv populat si vom rezolva ! 

Pana atunci nu vom adauga ...

  • Like 1
  • Sad 1

Share this post


Link to post

Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...