Sign in to follow this  
PgL-CampeR

[TM] Sugestie PgL-C@mp3R

Recommended Posts

[TM] Sugestie:

Nickul tau: PgL-C@mp3R
Gradul tau: Co-Owner

*Sugestia ta: Sugerez sa se scoata sunetele amuzante

*Detalii sugestie: Sugerez sa se scoata sunetele amuzante din cauza ca, se sta foarte mult la descarcat. Ganditi-va ca sunteti un player si cautati un sv de cs. Vedeti TM.Warfield.Ro printre n de sv-re si intrati dar asteptati la descarcat.  Voi ce ati face in locul lui? Ati sta la descarcat sau ati da cancel si ati cauta altul?

Alte precizari?: 

- Mape noi + Resurse + Suntele amuzante = Aproximativ 3 minute de asteptat

- Suntele amuzante= Aproximativ 1 min de asteptat

- Am observat, chiar daca avem boost Lunar activ, sunt foarte putini playeri ON. Azi dimineata la 9 au fost 2, si acuma la 23:00 sunt tot 2

 

Imi pare foarte rau pentru xDallas, fiindca practic si teoretic a muncit ca sa se adauge aceste sunete amuzante, la cererea adminiilor. 
 

Edited by PgL-CampeR

Share this post


Link to post
Share on other sites

Parerea mea este ca playerii fideli o sa vina indiferent ca vor astepta sau nu pentru descarcare..sunt si alte servere unde sunt adaugate aceste sunete si serverele sunt pline sau pe jumate pline..avem nevoie de playeri fideli..acestia vor sta pt descarcare si mai ales daca le place serverul raman sa joace, im schimb daca sunt playeri care joaca doar din placere cateva ore atunci cu siguranta nu...eu unul nu mi-as dorii sa se scoata sunetele ca nu le-am bagat degeaba...dar e decizia voastra.

  • Sad 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Unde sunt playeri fideli? Nu prea exista asa ceva. 

Inainte de sunete, si fara boost, erau aproximativ 10-12 playeri *fideli* dar unde sunt ei acuma? Chiar si cu Boost ON?

Sunt doar niste sunete , care NU aduc un beneficiu mare pentru server, contra, ba chiar pune la asteptare playerii. Si nu este ca si cum tu sau eu am fi lucrat pentru *bagarea* sunetelor, aici nu trebuie sa te plangi, si nu o sa se scoata, doar o sa se dezactiveze sa vedem daca asa se rezolva ceva. Si daca ar fi sa se dezactiveze sa speram ca automat serverul nu mai pune la descarcat sunetele la playeri.

 

Eu personal am facut sugestia, ca sa nu zice-ti ca actionam singuri sa vedem ce zice-ti s voi. 

Noi cu ajutorul vostru sau si fara trebuie sa ne dam seama intotdeauna dece asa si dece asa si dece da si dece nu... etc etc

Acuma a aparut problema de *putin* sau *gol*  si am analizat situatia cu restul. Am ajuns la concluzie ca doar din motivul de *descarcare* se intampla ce se intampla.

Dar trebuie sa va ganditi la beneficiu pentru SERVER, nu pentru VOI INSUSI. 

 

Pentru mine personal,  nu este o problema asa mare. Dar eu vreau sa mearga serverul la o capacitate mare si sa fie totul bine. 

Toata lumea care asteapta la descarcat si a finalizat cu succes descarcatul resurselor, sunetelor ....etc.... nu va sta si a 2-a oara. Dar poate sunt care nu stiu sau chiar sunt care nu asteapta.

 

Asa ca fara nici o suparare, daca e , mai las deschis pana diseara topicul, pe urma il inchid, sa vedem ce zice restul lumii.

Edited by PgL-CampeR

Share this post


Link to post
Share on other sites

totusi daca ar merge toate as zice ca sa le mai lasam dar ... eu 1 am stat 3 minute in cap sa se downloadeze sunetele alea mai bine ati lasa sv-ul fara sunete si gata , decat sa ne complicam cu ele.

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

SUNETE DEZACTIVATE ! 

Rezultat => 16-18-20 PLAYERI ON , la ora 14:39

 

SUNETE ACITVATE  !

Rezultat => 7-8 PLAYERI ON, la ora 13:05

 

 

68990904_485333188912440_8739411325190406144_n.jpg

T/C

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this