Silviu 4,834 Posted January 17, 2020 Report Share Posted January 17, 2020 (edited) In asteptarea noilor colegi! Numele cu care joci : (Trebuie sa corespuna cu nickname-ul de pe forum) Steam : Da / Nu STEAM ID : (daca ai steam on) Varsta (minim 16) : Oras : Experienta in AMX?! : Esti de acord cu regulamentul? : Cu ce ne poti ajuta : Cum te impaci cu forumul : Link GameTracker cu orele jucate : Cat timp pe zi jucati CS : Cum ati aflat despre server/comunitate? : INFORMATII Cererile se prezinta in acest topic urmand sa primeasca decizia. In urma aprobarii unui Helper, acesta intra in perioada de proba in timpul de 2-3-4saptamani, in functie de implicare! ATENTIE Primii playeri care isi gasesc curajul sa aplice o sa dispuna de un cadou ce consta in 5cufere+5chei (Acest premiu se ofera doar primilor curajosi) BONUS WARFIELD: Helperii care se acomodeaza si trec cu succes perioada de proba or sa dispuna de acest bonus, BONUSUL WARFIELD care consta intr-o saptamana VIP Silver (O LUNA) sau SKIN StatTrack, la alegere! In plus de asta fiecare helper o sa primeasca cate un buddy (admin care se ocupa de helperii aflati in proba pentru o acomodare mult mai usoara) Succes! Edited January 18, 2020 by Silviu 1 Link to post
xDanyTNT 0 Posted January 17, 2020 Report Share Posted January 17, 2020 (edited) # Numele cu care joci : xDanyTNT ( Numele de pe server trebuie sa corespunda cu numele de pe forum ) # Steam : Da / Nu : Nu # STEAM ID: (daca ai steam ON) : Nu # Varsta : 15 # Oras :Rovinari # Experienta in amx? : 7-8/10 # Esti de acord cu regulamentul? : Sigur # Cu ce ne poti ajuta? : Cu Un Membru Nou In Staff , Si Un Jucator Foarte Online # Cum te impaci cu forumul? : Perfect # Link-ul cu orele jucate : O Sa Le Fac Pe Parcurs # Cat timp pe zi jucati CS? : 3-4 ore # Cum ati aflat despre server/comunitate sau cine ti-a recomandat (daca este cazul ) sa aplici? : Nimeni Nu Mi-a Zis De Server , Eu M-am decis sa aplic , server-ul il stiu din 2018 , iar dupa am luat o pauza de 1 an Edited January 18, 2020 by xDanyTNT Link to post
ReD^ 109 Posted January 18, 2020 Report Share Posted January 18, 2020 Numele cu care joci : ReD^ Steam : Da STEAM ID : "ReD^" 6303 STEAM_0:1:217251224 Varsta (minim 16) : 23 Oras : Iasi Experienta in AMX?! : Am fost admin pe multe servere, insa acum ceva ani..Am fost si aici,cred..Daca se poate afla arfi placut Esti de acord cu regulamentul? : Clar ca da Cu ce ne poti ajuta : Mentinerea unui server curat Cum te impaci cu forumul : Bine Link GameTracker cu orele jucate : n-am multe ore, daca am vreo 5-6 e ok :)) Cat timp pe zi jucati CS : in ultimul timp stau cel putin 4 ore Cum ati aflat despre server/comunitate? : il stiu din tinerete :)) Ps: azi am primit slot...sper ca nu este o problema,nu ? Link to post
eu beau spirt 0 Posted January 18, 2020 Report Share Posted January 18, 2020 (edited) # Numele cu care joci : Eu beau spirt # Steam : Da / Nu : da https://steamcommunity.com/id/beaubere # Varsta : 16 # Oras galati # Experienta in amx? : 0 # Esti de acord cu regulamentul? : absolut # Cu ce ne poti ajuta? : sunt foarte activ si pot intra aproape la orice ora daca este nevoie # Cum te impaci cu forumul? : foarte bine # Link-ul cu orele jucate : nam link dar stiu ca joc de 1 luna si am 400 de ore jucate # Cat timp pe zi jucati CS? : cel putin 5 # Cum ati aflat despre server/comunitate sau cine ti-a recomandat (daca este cazul ) sa aplici? : am gasit severul pe server list random asa ca am intrat si chinez mia spus sa aplic Edited January 18, 2020 by eu beau spirt idk Link to post
Curierul 17 Posted January 18, 2020 Report Share Posted January 18, 2020 Numele cu care joci : Curierul Steam : Da STEAM ID : STEAM_0:1:473071161 Varsta (minim 16) :20 Oras :Iasi Experienta in AMX?! : da am experienta am mai jucat si pe alte servere si mi-am facut treaba cum trebuie Esti de acord cu regulamentul? :da sunt deacord cu regulamentul incat , aceasta comunitate sa fie respectata si pretuita in cel mai bun mod posibil ! Cu ce ne poti ajuta : pot ajuta aceasta comunitate in primul rand cu ajutorul playerilor , ordinea , disciplina pe acest sv Cum te impaci cu forumul : ma impac foarte bine , este foarte bine conceput Link GameTracker cu orele jucate :https://www.gametracker.com/server_info/CS.WARFIELD.RO:27015/top_players/?query=Curierul / tin sa zic ca nu sunt foarte multe dar am degand sa stau pe acest sv ! Cat timp pe zi jucati CS :intre 4-5 ore pe zi Cum ati aflat despre server/comunitate? : am aflat despre aceasta comunitate pe internet si imi face placere sa fac parte din ea ! 1 Link to post
Silviu 4,834 Posted January 19, 2020 Author Report Share Posted January 19, 2020 (edited) La 18.01.2020 la 1:30, xDanyTNT a spus: # Numele cu care joci : xDanyTNT ( Numele de pe server trebuie sa corespunda cu numele de pe forum ) # Steam : Da / Nu : Nu # STEAM ID: (daca ai steam ON) : Nu # Varsta : 15 # Oras :Rovinari # Experienta in amx? : 7-8/10 # Esti de acord cu regulamentul? : Sigur # Cu ce ne poti ajuta? : Cu Un Membru Nou In Staff , Si Un Jucator Foarte Online # Cum te impaci cu forumul? : Perfect # Link-ul cu orele jucate : O Sa Le Fac Pe Parcurs # Cat timp pe zi jucati CS? : 3-4 ore # Cum ati aflat despre server/comunitate sau cine ti-a recomandat (daca este cazul ) sa aplici? : Nimeni Nu Mi-a Zis De Server , Eu M-am decis sa aplic , server-ul il stiu din 2018 , iar dupa am luat o pauza de 1 an Acum 23 ore, ReD^ a spus: Numele cu care joci : ReD^ Steam : Da STEAM ID : "ReD^" 6303 STEAM_0:1:217251224 Varsta (minim 16) : 23 Oras : Iasi Experienta in AMX?! : Am fost admin pe multe servere, insa acum ceva ani..Am fost si aici,cred..Daca se poate afla arfi placut Esti de acord cu regulamentul? : Clar ca da Cu ce ne poti ajuta : Mentinerea unui server curat Cum te impaci cu forumul : Bine Link GameTracker cu orele jucate : n-am multe ore, daca am vreo 5-6 e ok :)) Cat timp pe zi jucati CS : in ultimul timp stau cel putin 4 ore Cum ati aflat despre server/comunitate? : il stiu din tinerete :)) Ps: azi am primit slot...sper ca nu este o problema,nu ? @ReD^, citeste regulamentul intern si toate informatiile pe care o sa le intalnesti la Admins only. Restul de informatii le aflii pe parcurs de la buddy sau de la ceilalti colegi. Acum 18 ore, eu beau spirt a spus: # Numele cu care joci : Eu beau spirt # Steam : Da / Nu : da https://steamcommunity.com/id/beaubere # Varsta : 16 # Oras galati # Experienta in amx? : 0 # Esti de acord cu regulamentul? : absolut # Cu ce ne poti ajuta? : sunt foarte activ si pot intra aproape la orice ora daca este nevoie # Cum te impaci cu forumul? : foarte bine # Link-ul cu orele jucate : nam link dar stiu ca joc de 1 luna si am 400 de ore jucate # Cat timp pe zi jucati CS? : cel putin 5 # Cum ati aflat despre server/comunitate sau cine ti-a recomandat (daca este cazul ) sa aplici? : am gasit severul pe server list random asa ca am intrat si chinez mia spus sa aplic Acum 18 ore, AndreiBidirliu a spus: Numele cu care joci : Curierul Steam : Da STEAM ID : STEAM_0:1:473071161 Varsta (minim 16) :20 Oras :Iasi Experienta in AMX?! : da am experienta am mai jucat si pe alte servere si mi-am facut treaba cum trebuie Esti de acord cu regulamentul? :da sunt deacord cu regulamentul incat , aceasta comunitate sa fie respectata si pretuita in cel mai bun mod posibil ! Cu ce ne poti ajuta : pot ajuta aceasta comunitate in primul rand cu ajutorul playerilor , ordinea , disciplina pe acest sv Cum te impaci cu forumul : ma impac foarte bine , este foarte bine conceput Link GameTracker cu orele jucate :https://www.gametracker.com/server_info/CS.WARFIELD.RO:27015/top_players/?query=Curierul / tin sa zic ca nu sunt foarte multe dar am degand sa stau pe acest sv ! Cat timp pe zi jucati CS :intre 4-5 ore pe zi Cum ati aflat despre server/comunitate? : am aflat despre aceasta comunitate pe internet si imi face placere sa fac parte din ea ! @AndreiBidirliu, citeste regulamentul intern si toate informatiile pe care o sa le intalnesti la Admins only. Restul de informatii le aflii pe parcurs de la buddy sau de la ceilalti colegi. Totodata astept mesaj in privat in care sa specifici schimbarea nickname-ului de pe forum sa fie identic cu cel de pe server. Edited January 19, 2020 by Silviu Link to post
AYZAN 1 Posted January 22, 2020 Report Share Posted January 22, 2020 # Numele cu care joci : AYZAN ( Numele de pe server trebuie sa corespunda cu numele de pe forum ) # Steam : Da / Nu : Da # STEAM ID: (daca ai steam ON) : Ayzan # Varsta : 22 # Oras :Edgware/uk # Experienta in amx? : Nu # Esti de acord cu regulamentul? : Da # Cu ce ne poti ajuta? : Cu Un Membru Nou In Staff , Si Un Jucator Foarte Online # Cum te impaci cu forumul? :50-50 # Link-ul cu orele jucate : O Sa Le Fac Pe Parcurs # Cat timp pe zi jucati CS? : 4-6 ore uneori si 12 ore daca sunt liber # Cum ati aflat despre server/comunitate sau cine ti-a recomandat (daca este cazul ) sa aplici? : TUDOSE TI O DA el mi a recomandat serveru 1 Link to post
TUDOSE TI-O DA 3 Posted January 23, 2020 Report Share Posted January 23, 2020 (edited) # Numele cu care joci :TUDOSE TI-O DA ( Numele de pe server trebuie sa corespunda cu numele de pe forum ) # Steam : Da / Nu :Nu # Varsta : 16 # Oras :Buftea # Experienta in amx? : Nu # Esti de acord cu regulamentul? : Da # Cu ce ne poti ajuta? : Pot ajuta playerii noi si va pot face server-ul mai populat. # Cum te impaci cu forumul? :asa si asa # Link-ul cu orele jucate : O Sa Le Fac Pe Parcurs # Cat timp pe zi jucati CS? : 3-4 ore minim # Cum ati aflat despre server/comunitate sau cine ti-a recomandat (daca este cazul ) sa aplici? : vorbeam cu un prietene ( Ayzan ) sa cautam un server , si am gasit din intamplare acest server si am decis sa ramanem pe el deoarece este frumos , playeri pro , etc. Edited January 23, 2020 by masteralin 1 Link to post
Silviu 4,834 Posted January 23, 2020 Author Report Share Posted January 23, 2020 La 22.01.2020 la 12:39, AYZAN a spus: # Numele cu care joci : AYZAN ( Numele de pe server trebuie sa corespunda cu numele de pe forum ) # Steam : Da / Nu : Da # STEAM ID: (daca ai steam ON) : Ayzan # Varsta : 22 # Oras :Edgware/uk # Experienta in amx? : Nu # Esti de acord cu regulamentul? : Da # Cu ce ne poti ajuta? : Cu Un Membru Nou In Staff , Si Un Jucator Foarte Online # Cum te impaci cu forumul? :50-50 # Link-ul cu orele jucate : O Sa Le Fac Pe Parcurs # Cat timp pe zi jucati CS? : 4-6 ore uneori si 12 ore daca sunt liber # Cum ati aflat despre server/comunitate sau cine ti-a recomandat (daca este cazul ) sa aplici? : TUDOSE TI O DA el mi a recomandat serveru @AYZAN, citeste regulamentul intern si toate informatiile pe care o sa le intalnesti la Admins only. Restul de informatii le aflii pe parcurs de la buddy sau de la ceilalti colegi. Acum 11 ore, masteralin a spus: # Numele cu care joci :TUDOSE TI-O DA ( Numele de pe server trebuie sa corespunda cu numele de pe forum ) # Steam : Da / Nu :Nu # Varsta : 81 # Oras :Buftea # Experienta in amx? : Nu # Esti de acord cu regulamentul? : Da # Cu ce ne poti ajuta? : Pot ajuta playerii noi si va pot face server-ul mai populat. # Cum te impaci cu forumul? :asa si asa # Link-ul cu orele jucate : O Sa Le Fac Pe Parcurs # Cat timp pe zi jucati CS? : 3-4 ore minim # Cum ati aflat despre server/comunitate sau cine ti-a recomandat (daca este cazul ) sa aplici? : vorbeam cu un prietene ( Ayzan ) sa cautam un server , si am gasit din intamplare acest server si am decis sa ramanem pe el deoarece este frumos , playeri pro , etc. @masteralin, citeste regulamentul intern si toate informatiile pe care o sa le intalnesti la Admins only. Restul de informatii le aflii pe parcurs de la buddy sau de la ceilalti colegi. Totodata astept mesaj in privat in care sa specifici schimbarea nickname-ului de pe forum sa fie identic cu cel de pe server Link to post
FrankMD 83 Posted February 5, 2020 Report Share Posted February 5, 2020 Numele cu care joci : FrankMD(Trebuie sa corespuna cu nickname-ul de pe forum) Steam : Nu STEAM ID : (daca ai steam on) - Varsta (minim 16) :19-20 Oras :Vaslui Experienta in AMX?! :am mai fost admin si vip pe alte servere si joc acest joc de cand eram mic, Esti de acord cu regulamentul? :Da, sunt de acord cu regulamentul! Cu ce ne poti ajuta :Pot modera si administra serverul atunci cand nu se mai afla niciun admin online, in rest sa ajut comunitatea cat si la dezvoltarea serverului! Cum te impaci cu forumul :bine, nu sunt probleme! Link GameTracker cu orele jucate : https://www.gametracker.com/player/FrankMD/CS.WARFIELD.RO:27015/ Cat timp pe zi jucati CS :2-3 ore Cum ati aflat despre server/comunitate? :L-am descoperit accidental sincer si nu stiam deloc cum e cu skinurile si astea dar am invatat pe parcurs. 2 Link to post
Silviu 4,834 Posted February 6, 2020 Author Report Share Posted February 6, 2020 La 05.02.2020 la 14:59, FrankMD a spus: Numele cu care joci : FrankMD(Trebuie sa corespuna cu nickname-ul de pe forum) Steam : Nu STEAM ID : (daca ai steam on) - Varsta (minim 16) :19-20 Oras :Vaslui Experienta in AMX?! :am mai fost admin si vip pe alte servere si joc acest joc de cand eram mic, Esti de acord cu regulamentul? :Da, sunt de acord cu regulamentul! Cu ce ne poti ajuta :Pot modera si administra serverul atunci cand nu se mai afla niciun admin online, in rest sa ajut comunitatea cat si la dezvoltarea serverului! Cum te impaci cu forumul :bine, nu sunt probleme! Link GameTracker cu orele jucate : https://www.gametracker.com/player/FrankMD/CS.WARFIELD.RO:27015/ Cat timp pe zi jucati CS :2-3 ore Cum ati aflat despre server/comunitate? :L-am descoperit accidental sincer si nu stiam deloc cum e cu skinurile si astea dar am invatat pe parcurs. @FrankMD, citeste regulamentul intern si toate informatiile pe care o sa le intalnesti la Admins only. Restul de informatii le aflii pe parcurs de la buddy sau de la ceilalti colegi. 1 Link to post
Ciulaaa 885 Posted February 11, 2020 Report Share Posted February 11, 2020 (edited) Numele cu care joci : Ciulaaa Steam : Nu STEAM ID : Nu Varsta (minim 16) :28 Oras :Bucuresti Experienta in AMX?! : Oho:)), pe vremuri asa pe la 14,15 ani.. Esti de acord cu regulamentul? : Da ce nu :)) Cu ce ne poti ajuta : Habar nu am,depinde de ce aveti nevoie:)) Cum te impaci cu forumul : In principiu bine,nu am avut probleme . Link GameTracker cu orele jucate : https://www.gametracker.com/player/Ciulaaa/CS.WARFIELD.RO:27015/ Cat timp pe zi jucati CS : Depinde,sunt zile cand nu joc si sunt zile cand joc, depinde de timp,dar in mare o ora sigur. Cum ati aflat despre server/comunitate? :Nu mai tin minte, ca ma joc de ceva timp pe server. Edited February 11, 2020 by mexx''y 2 Link to post
Silviu 4,834 Posted February 12, 2020 Author Report Share Posted February 12, 2020 Acum 17 ore, Ciulaaa a spus: Numele cu care joci : Ciulaaa Steam : Nu STEAM ID : Nu Varsta (minim 16) :28 Oras :Bucuresti Experienta in AMX?! : Oho:)), pe vremuri asa pe la 14,15 ani.. Esti de acord cu regulamentul? : Da ce nu :)) Cu ce ne poti ajuta : Habar nu am,depinde de ce aveti nevoie:)) Cum te impaci cu forumul : In principiu bine,nu am avut probleme . Link GameTracker cu orele jucate : https://www.gametracker.com/player/Ciulaaa/CS.WARFIELD.RO:27015/ Cat timp pe zi jucati CS : Depinde,sunt zile cand nu joc si sunt zile cand joc, depinde de timp,dar in mare o ora sigur. Cum ati aflat despre server/comunitate? :Nu mai tin minte, ca ma joc de ceva timp pe server. @Ciulaaa, citeste regulamentul intern si toate informatiile pe care o sa le intalnesti la Admins only. Restul de informatii le aflii pe parcurs de la buddy sau de la ceilalti colegi. 1 Link to post
Best4Me^ 2 Posted February 15, 2020 Report Share Posted February 15, 2020 Numele cu care joci : Best4Me Steam : Nu STEAM ID : - Varsta (minim 16) : 15 Oras : Botosani Experienta in AMX?! : Am experiente de 3 ani aproximativ Esti de acord cu regulamentul? : Da Cu ce ne poti ajuta : Orice aveti nevoie Cum te impaci cu forumul : Foarte bine Link GameTracker cu orele jucate : https://www.gametracker.com/player/Best4Me/CS.WARFIELD.RO:27015/ Cat timp pe zi jucati CS : In jur de 2-3 ore pe timp de seara in general Cum ati aflat despre server/comunitate? : Mi-a propus un prieten sa ma reapuc de cs si am gasit server-ul 2 Link to post
ExP_StN 148 Posted February 16, 2020 Report Share Posted February 16, 2020 (edited) Numele cu care joci : ExP_StN Steam : Nu STEAM ID : n/a Varsta (minim 16) :30 Oras : București Experienta in AMX?! : irelevanta ca a trecut mult timp Esti de acord cu regulamentul? : da Cu ce ne poti ajuta : hărți dimineața Cum te impaci cu forumul : nou pe el Link GameTracker cu orele jucate : https://www.gametracker.com/player/ExP_StN/CS.WARFIELD.RO:27015/ 16.000 de minute? Cat timp pe zi jucati CS : minim 1 hr, max 6 Cum ati aflat despre server/comunitate? : începuse un trend de craciun, cu globul aruncat spre brad și cu sunetul din Cs de la grenada , mi-a adus aminte de joc, am cautat servere,( credeam ca nici nu se mai joaca cineva cs 1.6) , si de pe freaks am găsit serv asta, am intrat și intrat am rămas. Edited February 16, 2020 by ExP_StN 5 Link to post
Silviu 4,834 Posted February 17, 2020 Author Report Share Posted February 17, 2020 (edited) Acum 14 ore, ExP_StN a spus: Numele cu care joci : ExP_StN Steam : Nu STEAM ID : n/a Varsta (minim 16) :30 Oras : București Experienta in AMX?! : irelevanta ca a trecut mult timp Esti de acord cu regulamentul? : da Cu ce ne poti ajuta : hărți dimineața Cum te impaci cu forumul : nou pe el Link GameTracker cu orele jucate : https://www.gametracker.com/player/ExP_StN/CS.WARFIELD.RO:27015/ 16.000 de minute? Cat timp pe zi jucati CS : minim 1 hr, max 6 Cum ati aflat despre server/comunitate? : începuse un trend de craciun, cu globul aruncat spre brad și cu sunetul din Cs de la grenada , mi-a adus aminte de joc, am cautat servere,( credeam ca nici nu se mai joaca cineva cs 1.6) , si de pe freaks am găsit serv asta, am intrat și intrat am rămas. @ExP_StN, citeste regulamentul intern si toate informatiile pe care o sa le intalnesti la Admins only. Restul de informatii le aflii pe parcurs de la buddy sau de la ceilalti colegi. Edited February 17, 2020 by Silviu Link to post
Silviu 4,834 Posted February 17, 2020 Author Report Share Posted February 17, 2020 La 15.02.2020 la 2:23, Best4Me^ a spus: Numele cu care joci : Best4Me Steam : Nu STEAM ID : - Varsta (minim 16) : 15 Oras : Botosani Experienta in AMX?! : Am experiente de 3 ani aproximativ Esti de acord cu regulamentul? : Da Cu ce ne poti ajuta : Orice aveti nevoie Cum te impaci cu forumul : Foarte bine Link GameTracker cu orele jucate : https://www.gametracker.com/player/Best4Me/CS.WARFIELD.RO:27015/ Cat timp pe zi jucati CS : In jur de 2-3 ore pe timp de seara in general Cum ati aflat despre server/comunitate? : Mi-a propus un prieten sa ma reapuc de cs si am gasit server-ul @Best4Me^, citeste regulamentul intern si toate informatiile pe care o sa le intalnesti la Admins only. Restul de informatii le aflii pe parcurs de la buddy sau de la ceilalti colegi. Link to post
CalinD3 125 Posted February 19, 2020 Report Share Posted February 19, 2020 Numele cu care joci : CalinD3 Steam : Da / Nu: Nu STEAM ID : Nu Varsta (minim 16) : 17 Oras :Piatra Neamt Experienta in AMX?! :4 ani Esti de acord cu regulamentul? :Da Cu ce ne poti ajuta :Eliberarea sv-lui de codati si un limbaj decent Cum te impaci cu forumul :Foarte bine Link GameTracker cu orele jucate :https://www.gametracker.com/player/CalinD3/CS.WARFIELD.RO:27015/ Cat timp pe zi jucati CS :1-2 ore Cum ati aflat despre server/comunitate? :Am dat din intamplare de el de anul trecut 2 Link to post
Silviu 4,834 Posted February 20, 2020 Author Report Share Posted February 20, 2020 Acum 18 ore, CalinD3 a spus: Numele cu care joci : CalinD3 Steam : Da / Nu: Nu STEAM ID : Nu Varsta (minim 16) : 17 Oras :Piatra Neamt Experienta in AMX?! :4 ani Esti de acord cu regulamentul? :Da Cu ce ne poti ajuta :Eliberarea sv-lui de codati si un limbaj decent Cum te impaci cu forumul :Foarte bine Link GameTracker cu orele jucate :https://www.gametracker.com/player/CalinD3/CS.WARFIELD.RO:27015/ Cat timp pe zi jucati CS :1-2 ore Cum ati aflat despre server/comunitate? :Am dat din intamplare de el de anul trecut @CalinD3, citeste regulamentul intern si toate informatiile pe care o sa le intalnesti la Admins only. Restul de informatii le aflii pe parcurs de la buddy sau de la ceilalti colegi. 1 Link to post
Tonciu 50 Posted February 22, 2020 Report Share Posted February 22, 2020 La 17.01.2020 la 21:21, Silviu a spus: Steam : Da / Nu NU STEAM ID : (daca ai steam on) - Varsta (minim 16) :18 Oras :Brasov Experienta in AMX?! :cam 1 an Esti de acord cu regulamentul? :Da Cu ce ne poti ajuta :Pot fii activ pe server Cum te impaci cu forumul :Pana acum foarte bine Link GameTracker cu orele jucate :https://www.gametracker.com/player/Tonciu/CS.WARFIELD.RO:27015/ Cat timp pe zi jucati CS : 4-5 ore Cum ati aflat despre server/comunitate? :Din intamplare 1 Link to post
Chinez 1,853 Posted February 22, 2020 Report Share Posted February 22, 2020 @Tonciu, citeste regulamentul intern si toate informatiile pe care o sa le intalnesti la Admins only. Restul de informatii le aflii pe parcurs de la buddy sau de la ceilalti colegi. 1 Link to post
Sneic 85 Posted February 23, 2020 Report Share Posted February 23, 2020 Numele cu care joci : Sneic Steam : Da STEAM ID : STEAM_0:0:218666106 Varsta (minim 16) : 19 Oras : Bucuresti Experienta in AMX?! : Vasta Esti de acord cu regulamentul? : Da Cu ce ne poti ajuta : Activ pranz-seara Cum te impaci cu forumul : Foarte fain, kudos web designerilor Link GameTracker cu orele jucate : https://www.gametracker.com/server_info/CS.WARFIELD.RO:27015/top_players/?query=Sneic Cat timp pe zi jucati CS : Dupa munca si facultate, de la in jur de 16:00 la in jur de 24:00 Cum ati aflat despre server/comunitate? : singur de pe gametracker acum cativa ani buni 1 Link to post
xDanyTNT 0 Posted February 23, 2020 Report Share Posted February 23, 2020 Numele cu care joci : xDanyTNT Steam : OFF STEAM ID : "STEAM_1:0:1987280752 " Varsta (minim 16) : 15 Oras : Rovinari Experienta in AMX?! : am mai fost admin pe servere Csgo Remake , si am experienta Esti de acord cu regulamentul? : Da Cu ce ne poti ajuta : Mentinerea unui server curat Cum te impaci cu forumul : Bine Link GameTracker cu orele jucate : nu am orele necesare , dar o sa le fac pe parcurs-ul timpului Cat timp pe zi jucati CS : in ultimul timp stau cel putin 5-6 ore Cum ati aflat despre server/comunitate? : il stiu de 3 luni , dar nu am avut tupeul sa ma apuc de el , dar acuma m-am apucat Link to post
mexx''y 2,565 Posted February 23, 2020 Report Share Posted February 23, 2020 Acum 2 ore, Sneic a spus: Numele cu care joci : Sneic Steam : Da STEAM ID : STEAM_0:0:218666106 Varsta (minim 16) : 19 Oras : Bucuresti Experienta in AMX?! : Vasta Esti de acord cu regulamentul? : Da Cu ce ne poti ajuta : Activ pranz-seara Cum te impaci cu forumul : Foarte fain, kudos web designerilor Link GameTracker cu orele jucate : https://www.gametracker.com/server_info/CS.WARFIELD.RO:27015/top_players/?query=Sneic Cat timp pe zi jucati CS : Dupa munca si facultate, de la in jur de 16:00 la in jur de 24:00 Cum ati aflat despre server/comunitate? : singur de pe gametracker acum cativa ani buni @Sneic Citeste regulamentul intern si toate informatiile pe care o sa le intilnesti la Admins only. Restul de informatii le afli pe parcurs de la buddy sau de la ceilalti colegi. 3 Link to post
Chinez 1,853 Posted February 23, 2020 Report Share Posted February 23, 2020 Acum 2 ore, xDanyTNT a spus: Numele cu care joci : xDanyTNT Steam : OFF STEAM ID : "STEAM_1:0:1987280752 " Varsta (minim 16) : 15 Oras : Rovinari Experienta in AMX?! : am mai fost admin pe servere Csgo Remake , si am experienta Esti de acord cu regulamentul? : Da Cu ce ne poti ajuta : Mentinerea unui server curat Cum te impaci cu forumul : Bine Link GameTracker cu orele jucate : nu am orele necesare , dar o sa le fac pe parcurs-ul timpului Cat timp pe zi jucati CS : in ultimul timp stau cel putin 5-6 ore Cum ati aflat despre server/comunitate? : il stiu de 3 luni , dar nu am avut tupeul sa ma apuc de el , dar acuma m-am apucat 1 Link to post
Recommended Posts