Jump to content
oeoeo

Abuz de admin

Recommended Posts

Numele dumneavoastra: oeoeo

Numele adminului: D34GL3

Data si ora la care s-a produs incidentul: 17.03.2020  ora: 22:20

Motivul plângerii:Adminul D34GL3 mi-a dat ban fara motiv deoarece mi-a cerut ss,i l-am dat desiGur,dar el nu stie sa verifice si imi spune ca nu stiu sa copiez linku,sper sa se ia masuri asupra sa

Dovezi (poze/demo):  https://imgur.com/a/D73DiJn

  • Upvote 1

Share this post


Link to post

Mentionez ca si eu i-am cerut ss azi si i-am facut wg si a fost curat.  Nu a avut cod, deci din partea mea e curat, de pe pozele postate reiese ca e curat din nou.

Share this post


Link to post

Multumim pentru aceasta reclamatie, i se va atrage atentia! Si ne pare rau pentru disconfortul creat! Cum am.mai spus vei primi unban cat mai repede posibil.

 

Share this post


Link to post

Super tare.Acum ai reusit sa copiezi linkul de la imgur? Uitativa la dovada banlist-ului meu .Am lasat un Paste Bin cu ce a fost in consola.Omul tot nu reușea sa puna linkul de la imgur in consola. Am incercat sa îl ajut foarte mult insa se vede cum ma facea tot pe mine prost pentru ca nu stiu eu sa copiez linkul lui, insa el imi dadea doar "https".Chiar va rog sa va uitati.Avti dovada mai jos ca nu sunt eu de vine ca ia expirat timpul sa isi prezinte pozele si ca nu stie sa copieze linkul in consola cu un "say" in fata linkului.

https://pastebin.com/8CtSyie1

  • Upvote 1

Share this post


Link to post

Am inteles situatia, pai atunci reclamatia nu isi are rostul! Oricum s-a vorbit deja cu adminul in cauza, si se vor lua masuri mai severe. 

 

Multumim inca odata, nu ezita sa sa ne anunti daca mai sunt si alte probleme!

 

  • Thanks 2

Share this post


Link to post

Caz rezolvat 

T/C 

Share this post


Link to post

Guest
This topic is now closed to further replies.

×
×
  • Create New...