TheNotorious 38 Posted February 17 Report Share Posted February 17 # Numele cu care joci : TheNotorious # Steam : Da # STEAM ID: STEAM_0:1:147434116 # Varsta : 20 # Oras : Pitesti # Experienta in amx? : sa tot fie 10 ani:) # Esti de acord cu regulamentul? : Da # Cu ce ne poti ajuta? : Sa apar serverul de codati, si poate pe viitor o sa si donez:) # Cum te impaci cu forumul? : Super! # Link-ul cu orele jucate : https://www.gametracker.com/player/TheNotorious/CS.WARFIELD.RO:27015/ # Cat timp pe zi jucati CS? : Intre 4 si 6 ore # Cum ati aflat despre server/comunitate sau cine ti-a recomandat (daca este cazul ) sa aplici? : l-am descoperit singur de mult timp:) Link to post
old' 1,143 Posted February 17 Report Share Posted February 17 Cand ai facut cererea de retragere (10 zile de la cererea admin) ti am zis ca usa e deschisa daca vrei sa revi cu toate astea din partea mea e ultimul vot de incredere :). Conditiile le indeplinesti, pro. Nu uita e o chestie pe termen lung si trebuie sa ti asumi asta :). Succes. 2 1 Link to post
Mario 566 Posted February 17 Report Share Posted February 17 Te-am vazut pe server, esti la locul tau, conditii indeplinite, bafta. PRO. 1 Link to post
mrs 526 Posted February 17 Report Share Posted February 17 Daca de data asta este ceva pe termen lung, ai si de la mine un pro. Link to post
mama mea 151 Posted February 17 Report Share Posted February 17 pro, sper ca ramai cu noi o perioada mai lunga de data asta Link to post
Jasminne 209 Posted February 17 Report Share Posted February 17 Nu prea te-am mai văzut pe server ce-i drept, dar ai condițiile îndeplinite. 1 Link to post
ki|l4fun 813 Posted February 17 Report Share Posted February 17 Pro! Indeplinestii conditiile, sa speram ca nu se va mai intampla ca data trecuta. Last chance! Succes! Link to post
WTFBubu 2,495 Posted February 19 Report Share Posted February 19 Speram ca de data asta sa te implici,iar sederea ta sa fie cat mai lunga! Link to post
Recommended Posts