AnnaRM 6 Posted February 20 Report Share Posted February 20 # Numele cu care joci : AnnaRM # Steam : Nu # STEAM ID: - # Varsta : 18 # Oras : Bucuresti # Experienta in amx? : 1 an # Esti de acord cu regulamentul? : Da # Cu ce ne poti ajuta? : Activitate. # Cum te impaci cu forumul? : Ok # Link-ul cu orele jucate : https://www.gametracker.com/server_info/CS.WARFIELD.RO:27015/top_players/?query=AnnaRM # Cat timp pe zi jucati CS? : 3-4 # Cum ati aflat despre server/comunitate sau cine ti-a recomandat (daca este cazul ) sa aplici? : Recomandat de 'Rosegold' 1 Link to post
mama mea 151 Posted February 20 Report Share Posted February 20 De la mine, activa pe server, probleme nu cauzezi, poate faci rost si de un steam sa fie totul bine. Link to post
ki|l4fun 813 Posted February 20 Report Share Posted February 20 Asa cum a spus si colegul meu, un steam pt a avansa, mult succes! Link to post
old' 1,143 Posted February 20 Report Share Posted February 20 Pro, conditiile indeplinite vad ca sunt pareri pozitive vis a vis de tine si e necesar steamul pentru a avansa totusi nu-i o problema de nerezolvat. Link to post
mrs 526 Posted February 20 Report Share Posted February 20 Pro si de la mine, merita sa investesti si intr-un steam pe viitor. Link to post
Jasminne 209 Posted February 21 Report Share Posted February 21 si de la mine, cum au precizat deja colegii mei, sa iti achizitionezi si un steam Link to post
Recommended Posts