Gudmandr 19 Posted February 21 Report Share Posted February 21 (edited) Numele jucatorului banat : WRATH STEAM-ID numeric : STEAM_0:0:89292279 Internet Protocol ( IP ) : 82.76.139.99 Ora, data, harta : 21/02 2021 d2x2 Motivul ban-ului : wall Motivul pentru care crezi ca ban-ul a fost acordat gresit : sunet, experienta Numele adminului care te-a banat : mama mea Print Screen consola : https://i.imgur.com/8ghxOVi.png Alte precizari : - Edited February 21 by Gudmandr Link to post
mama mea 151 Posted February 21 Report Share Posted February 21 ** Topicurilecare nu vor respecta acest model si nu vor fi rectificate in 24 de ore de la crearea lor vor ajunge in cosul de gunoi. ** trecand peste acest aspect, aici ai demo-urile :https://easyupload.io/m/3zdqqe sunt pozitii pe care nu le verifici deloc si ca prin minune te uiti fix cand este om acolo Link to post
Gudmandr 19 Posted February 21 Author Report Share Posted February 21 am editat; sunet si aia de la t nu stiu sa joace. Link to post
Jasminne 209 Posted February 21 Report Share Posted February 21 Toate fazele sunt jucate perfect la sunet, se vede ca stie jocul, dat fiind si faptul ca este mapa mica si nu sunt multe pozitii, pro unban! Link to post
ki|l4fun 813 Posted February 21 Report Share Posted February 21 (edited) curat: d2x2=mapa mica, destul de usor sa joci lejer mai ales cand te ajuta si adversarul(playeri gen jovan nu arata experienta in joc), ba mai mult toti poarta nr mare la incaltaminte ca se aud tropote in fiecare runda( stie sa se foloseasca de sunet la maxim) pro! unban Edited February 21 by ki|l4fun 1 Link to post
Bubu25 24 Posted February 22 Report Share Posted February 22 Pro unban! Omul joaca la sunet. Link to post
Gudmandr 19 Posted February 22 Author Report Share Posted February 22 am primit unban, T/C Link to post
WTFBubu 2,495 Posted February 22 Report Share Posted February 22 Unban nu ai primit,eventual ai ip dinamic,oricum demourile respective nu sunt concludente,deci ai liber la joc! Link to post
Recommended Posts