xDallas

[TM] ★ Regulament ★

Recommended Posts

1. Reguli generale conduita admini
 
 
Art. 1.1 Adminii serverului TM.Warfield.Ro trebuie sa fie un exemplu pentru ceilalti jucatori in ceea ce priveste comportamentul. Scopul lor este acela de a face cat mai placuta sederea pe server a celorlalti useri. Fiti calmi, ponderati, sociabili si atenti la toate detaliile.
 
Art. 1.2. Certurile intre admini pe server sunt interzise. Problemele de aceste gen se rezolva pe forum sau oriunde altundeva credeti voi de cuviinta, dar IN NICI UN CAZ pe server!
 
Art. 1.3 Adminii serverului sunt OBLIGATI sa isi creeze cont pe forum si sa fie activi.


Art. 1.4 Activitatea adminilor atat pe server, cat si pe forum va fi in mod constant monitorizata. Eventuala inactivitate trebuie anuntata OWNERULUI altfel riscati pierderea acceselor sau suspendarea lor.
 
Art. 1.5 Pe forum va fi postata ierarhia adminilor. Ea va fi cu strictete respectata, adminul cu cel mai mare acces aflat pe server fiind cel care decide. De asemenea folositi INTOTDEAUNA amx_chat-ul pentru evitarea eventualelor neintelegeri.
 
Regula Nr. 2 ! *Nu se vor folosi comenzi intre admini. Orice problema ( cearta ) se va rezolva pe FORUM . Daca se incalca aceasta regula, cei implicati vor face reclamatie impreuna cu dovezi pentru a se lua masuri.
 
*Exceptie este cazul in care se doreste verificarea unui admin prin POZE, acesta fiind semnalat unui owner sau co-owner in vederea verificarii, sau transferul unui admin afk la spectatori.
 
Regula Nr. 3 ! *Toti adminii au OBLIGATIA de a juca de pe numele pe care au adminul si sa isi execute sarcinile sale.Exceptie au doar detinatorii serverului(doar daca urmaresc activitatile adminilor in secret).
 
Regula Nr. 4 ! *Harta se schimba numai cu amx_votemap [map] [map] [map] in ultimele 5 minute din timpul regulamentar ramas.Intodeauna se vor pune doar 2 harti la vot.  NU SE VOR DA LA VOT HARTI CARE AU FOST JUCATE IN ULTIMELE 5 ! Verificati comanda /harti pentru a evita repetarea la vot a unei harti deja jucate.
 
Regula Nr. 5 ! *Banarea unui potential codat se face astfel : 1.Dupa ce l-ati urmarit atent si aveti suspiciuni, se va folosi comanda amx_ss [nick] sau demo( record nick)
 
2.Anuntati playerul respectiv cu comanda amx_say sau amx_psay ca i-ati facut poze si dati-i o adresa a unui site de upload. De asemenea ii cereti si sa intre spect pe perioada verificarii.
 
3.Daca acesta refuza sa incarce POZELE se va utiliza comanda amx_ban [nick] [perioada] [motiv].
 
4.In cazul in care playerul iese de pe server cand a observat ca i-ati facut poze utilizati comanda amx_last, copiati nick si IP si apoi utilizati amx_addban [nick] [ip] 0 [motiv] . ( 0 = ban permanent ).
 
 
 
 
Regula Nr. 7 ! *Este interzis abuzul comenzilor. ( amx_say , amx_tsay , amx_csay sau orice alta comanda de avertizare vizuala ). Le folositi doar pentru a transmite mesaje importante.
 
Regula Nr. 8! *Nu folositi un limbaj vulgar/jignitor la adresa altor admini sau playeri.Daca totusi vreti sa refulati folositi-va de comanda amx_chat (say_team@) pentru a va "descarca" .
 
Regula Nr. 9! *Nu favorizati jucatori pe server care va sunt prieteni/vecini/rude/etc. Vor fi tratati ca orice alt jucator de pe server. (Nu suferim de nepotisme din fabrica).
 
Regula Nr. 10 ! *In caz ca nu veti putea intra pe server din cauza unui motiv sau altul, veti deschide un topic in care veti explica pe cat posibil motivul si spune numarul de zile/saptamani cat veti lipsi de pe server.
 
Regula Nr. 11 ! Pentru limbaj licentios veti folosi comanda amx_gag [nume jucator] [perioada]. Daca sunteti ofensati direct sau jigniti banul este lasat la latitudinea voastra -maxim poate fi 120 min. 
 
Regula Nr. 12 ! NU instrainati accesele pe care le detineti,acest lucru duce la remove si dupa caz ban.
 
Regula Nr. 13 ! *Respectati deciziile luate de adminii mai mari.Daca totusi considerati ca a gresit puteti descide un topic la reclamatii cu numele adminului la subiect.
 
Regula Nr. 14 ! Se va respecta piramida acceselor,autoritatea si deciziile luate .Cel mai mare prezent in acel moment pe server va avea ultimul cuvant dar si toata responsabilitatea asupra deciziei luate.
 
Regula Nr. 15 ! *Ca admini sunteti obligati sa va faceti CONT pe acest forum si sa cititi regulamentul serverului si al forumului. La iesirea de pe server aveti obligatia sa intrati cat mai repede (termen maxim 12 ore) pe forum pentru a solutiona orice problema legata de server ( acuzatii/reclamatii/banuri date de voi).
 
Regula Nr. 16! ESTE ABSOLUT INTERZISA FOLOSIREA COMENZILOR, pentru a facilita intrarea unui alt jucator cand serverul este full.
 
Regula Nr. 17 ! Daca un player va anunta prin say_team @ /U @ msg un codat , aveti obligatia de a va uita pe playerul respectiv ! Primul cu aceasta responsabilitate va fi adminul cel mai mic in grad.
 
Regula Nr. 18 ! Comanda amx_unban poat fi folosita DOAR de Detinatori , Owneri si Co-Owneri.
 
Regula Nr. 19 ! Este interzisa folosirea comezilor de cvar exceptie facand sv_unlag, sv_restart, mp_timelimit, mp_autoteambalance! Sunt exceptati de la regula ownerii si co ownerii - doar in cazuri intemeiate!
 
 
 
^2^ Dispozitii finale:
 
 
- Incalcarea oricarui articol din acest regulament va fi sanctionata de catre Owner in functie de circumstante si gravitatea faptei.
 
- Deciziile Ownerului sunt definitive si indiscutabile.
 
- Prezentul regulament poate suferi modificari ulterioare. Necunoasterea acestora nu este o scuza!
 
STAFUL TM.Warfield.Ro isi rezerva dreptul de a modifica prezentul regulament !.

Edited by Unstoppable.
Update regulament
  • Like 8
  • Thanks 3
  • Upvote 21

Share this post


Link to post
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.