Sari la conținut
SendNudes

Call of Duty WWII la E3 2017: trailer şi imagini multiplayer, bonus la precomandă

Postări Recomandate

E3 2017 a fost momentul ales de Activision pentru a dezvălui componenta multiplayer competitiv din viitorul Call of Duty: WWII. Pe scena celor de la Sony PlayStation a fost prezentat un nou trailer, pe care îl puteţi urmări în continuare. De asemenea, o colecţie de imagini noi poate fi admirată în galeria de mai jos.

A fost prezentat şi un nou mod de joc multiplayer - War Mode, despre care puteţi afla mai multe detalii urmărind trailer-ul de mai jos. Nu în ultimul rând, beta-ul promis pentru cei care aleg să plaseze o precomandă pentru Call of Duty: WWII va avea loc în perioada 25 - 28 august 2017, exclusiv pe PlayStation 4, şi, mai apoi, în intervalul 1 - 4 septembrie 2017, atât pe PlayStation 4, cât şi pe Xbox One. Perioada de desfăşurare a sesiunii beta pe PC nu a fost stabilită încă.

Nu în ultimul rând, cei care plasează o precomandă pentru Call of Duty: WWII vor primi pachetul DLC Divisions Pack, un set format din cinci echipamente inspirate din cele cinci divizii ale jocului: Infantry, Expeditionary, Airborne, Mountain şi Armored.

Call of Duty: WWII va fi lansat pe 3 noiembrie 2017, în ediţii pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC.

 

  • Upvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.

×