Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation since 04/29/2021 in all areas

 1. Ca in fiecare an in aceasta perioada, Warfield va asteapta sa ne salutam, sa ne premiem si sa nu uitam ca Pastele este cea mai importanta sarbatoare crestina a anului incarcata cu traditii si obiceiuri din toate colturile lumii, una dintre ele fiind vopsirea de oua rosii. Profitand de aceste zile, cand toata lumea se pregateste de Noaptea de Inviere, deschidem concursul "Vopseste cu Warfield" Sunteti astepati cu nerabdare sa impartasiti cu noi o poza cu oua vopsite in functie de cum s-a pregatit fiecare Premii: Fiecare pos
  9 points
 2. Fie ca lumina Învierii Mântuitorului să vă inunde casa şi să vă aducă numai armonie, fericire şi multă iubire. Paşte fericit! Hristos a înviat!
  8 points
 3. Un paste fericit și plini de bucurie tuturor va doresc! Sper ca aceasta sfântă sărbătoare Pascală sa va aducă in case caldura, bucurie și multă iubire! Și ca prin intermediul acesteia sa lăsam răutățile și certurile la o parte și sa ne iubim mai mult unii pe alții! Paste fericit și Hristos a Înviat!
  8 points
 4. 5 points
 5. Multumesc pt postare @redy Las un ousor si o floare pentru fiecare si pentru tine un link. Stiu ca in perioada asta de gratareala si soare merge muzica "aia buna" dar vreau sa vad daca domnul profesor duce
  4 points
 6. Paște fericit tuturor și Hristos a înviat. Va urez toate cele bune si sănătate multă! Numa' bine rău la nime'!!! Big up!
  2 points
 7. Hriston a Inviat !!!! Dumnezeu sa va dea curcubeu la fiecare furtuna, un zambet la fiecare lacrima, o binecuvantare la fiecare pas, o promisiunea la fiecare grija si un raspuns la fiecare intrebare!! Invierea Domnului sa iti aduca in suflet bucurie si iubire. Paste fericit alaturi de cei dragi !!!
  1 point
 8. LUNA APRILIE 2021 Locul 1 @HAWK (96%) Locul 2 @Rosegold (91%) Locul 3 @Ar3N (87%) Pentru revendicarea premiilor trebuie sa lasati un REPLY OBLIGATORIU ATENTIE - 48h timp pentru revendicarea premiilor dupa anuntarea castigatorilor!
  1 point
 9. LUNA APRILIE 2021 Locul 1 @HAWK Locul 2 @Ar3N Locul 3 @cLose Pentru revendicarea premiilor trebuie sa lasati un REPLY OBLIGATORIU ATENTIE - 48h timp pentru revendicarea premiilor dupa anuntarea castigatorilor!
  1 point
 10. Banul a fost dat de mine, injuraturile de morti se pedepsesc cu ban 10000 minute data viitoare sa ai un limbaj mai frumos
  1 point
×
×
 • Create New...