Jump to content

vasika

Admin CS
 • Content Count

  72
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

vasika last won the day on April 27

vasika had the most liked content!

Community Reputation

144 Unpopular

1 Follower

About vasika

 • Rank
  Creator

Personal Informations

 • City:
  Chisinau
 • Age:
  24
 • Sex:
  Masculin

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. -PRO! cu incurajare dar pe viitor te starui sa respecti limbajul, mai ai apucaturi si o iai prin aratura.... si cu statul spec, urmarind cum merge jocul nu prea >D caci sunt admini la asta
 2. Buna! In primu rind daca totusi ai deschis regulamentu la punclul 7 este mentionat 7. Nu faceti spam (rebuy) cu he/flash/molotov a) Prima abatere: slap/slay b) A 2 a abatere: Ban: 10 minute deci tu jucind CTS pe mapa D2x2, prima data ai aruncat vreo 5 HE la scari, a doua runda 4 caci primisei slay, iar a treia runda doar 3 deoarece iar primisei slay, erau mai multi admini on pe serv, care pot confirma cele intimplate. pornisem si un demo ca sa am o dovada dar sau schimbat echipele in momentul cela.
 3. stiu ca nu am voie sa comentez aici, dar personal pentru tine bubu, daca iam zis la unu " dute drq ", si tie personal ca este de 2 zile pe server, ":cu aer in piept" asta la tine ii limbaj foarte urit? mai gindestete bine oleaca. inainte de ati da parerea imi asa fel cum ai facuto tu.
 4. # Numele cu care joci : vasika # Steam : da # STEAM ID: lozovanu_v # Varsta : 28 # Oras : London # Experienta in amx? : da! # Esti de acord cu regulamentul? : desigur ca da ! # Cu ce ne poti ajuta? : la moment cu prezenta si prinderea celor necurati! pe viitor cu mici donatii # Cum te impaci cu forumul? : destul de bine, # Link-ul cu orele jucate :https://www.gametracker.com/server_info/CS.WARFIELD.RO:27015/top_players/?query=vasika # Cat timp pe zi jucati CS? : de la virsta de 12 ani ( 1 - 2 ore ) # Cum ati aflat despre server/comunitate sau cine ti-a recomandat (daca este ca
 5. # Numele cu care joci : vasika # Steam : Da # STEAM ID: STEAM_0:1:460336398 # Varsta : 28 # Oras : Chisinau # Experienta in amx? : Am oleaca de experienta. # Esti de acord cu regulamentul? : Desigur ca da! # Cu ce ne poti ajuta? : Cu prinderea codatilor, prezenta, s.a. # Cum te impaci cu forumul? : destul de bine. # Link-ul cu orele jucate : https://www.gametracker.com/server_info/CS.WARFIELD.RO:27015/top_players/?query=vasika , dar daca consideram toate orele petrecute pe server... TREC PESTE 1000 # Cat timp pe zi jucati CS? : cind si cum, cind o ora... cind 2.... # Cu
 6. Nick-uri cu care jucati: vasika SteamID: lozovanu_v SteamIP STEAM_0:1:460336398 De ce vreti slot? : Sa fie numele rezervat. Daca doriti sa ne lasati cateva date personale: - nume real: Vasile - varsta: 28 - oras: Chisinau - ocupatie: Cu lucru.... - cum ati aflat despre server/comunitate? de mult tare sunt aici..... Alte mentiuni sau idei pe care vreti sa le comunicati in aceasta cerere: Imi place schimbarile care sau facut, doar ca am ramas fara de slot si wf senior.
 7. Hristos a inviat! Va urez tuturor un paste fericit, sa aveti parte de caldura sufleteasca si dragoste in familia voastra!
 8. Nick-uri cu care jucati: vasika SteamID: lozovanu_v SteamIP : STEAM_0:1:460336398 De ce vreti slot? : ca sa fiu sigur ca nimeni nu foloseste numele. Daca doriti sa ne lasati cateva date personale: - nume real: vasile - cum ati aflat despre server/comunitate? demult joc aici. Alte mentiuni sau idei pe care vreti sa le comunicati in aceasta cerere:
 9. wall 100% demo facut de mine> http://www.girlshare.ro/3490251479
 10. wall 100 procente..... fara indoiala. mai are curajul sa vina pe forum cu pretentii. destroy merita.
 11. nu umbla cu papucii pe dos.... nu sunt de eri in cs...... nu fa panica. fii calm si spor la joc. esti stresant.
×
×
 • Create New...