Jump to content

andr33a11

Girls
 • Content Count

  748
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  49

andr33a11 last won the day on December 20 2020

andr33a11 had the most liked content!

Community Reputation

2,794 Star

About andr33a11

 • Rank
  Legend

Personal Informations

 • City:
  x

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. stii vorba aia....mai si semnalizezi... asteptam toate logo urile cu conversatia.... ciuss ps ti am dat ban 30 de minute ce 6 h plangi pe aici...?!:))
 2. doamne...pe bune?! atata tam tam pt ce??!! mereu am fost si voi fi impartiala...dar deja se exagereaza atat de mult pe un subiect atat de nesemnificativ....dpdv ai primit ce ai cautat si cauti. afirmatia spusa de bell, nu necesita reclamatie...doar nu suntem la gradinita (sau mai stii...) sa ne plangem pt ca cineva a sp ceva de noi sau de x,y sau z.... ce este prea mult, strica.
 3. daca nu sti, este o forma de salut....dar nu ma mira faptul....ciuss
 4. atitudinea ta superioara, crede ma ca nu te ajuta. nu ma lua pe mine...ca ai un fursec...iar comentarii de genul asta. Daca ar fi dupa mine, pt atitudinea ta ti as da ban permanent si pe sv cat si aici. hai ca mi pierd timpul cu nimicuri. ciusss
 5. mda...sincer chiar ma amuza totul.... tu esti cel care a vb urat si jignit, tot tu esti cel care se simte ofensat si lovit....iar cand cineva iti raspunde cam cu aceasi moneda vii sa plangi aici, din nou cu o reclamatie.
 6. Ma amuza terbil cererea :)) Tu, impreuna cu inca un individ(nu mi aduc aminte numele, prea nesimnificativ pt al retine) ati avut mereu un astfel de limbaj asupra mea. Dupa cum a spus si old mai sus....la remarca aceea cu " unde-i parasuta" ti- a raspuns amicul tau" x " citez " este la noi in echipa pe primul loc".... deci era evidenta treba. nu vreau sa ma intind prea mult la cererea asta mediocra dar, am fost prea cu bun simt sa-ti dau tie si amicului tau "x" ban doar 6 ore pt limbaj. Nu permit tie sau oricarui alt jucator sa aiba un asemenea limbaj asupra mea. cu bin
×
×
 • Create New...