Jump to content

old'

Designer
 • Content Count

  958
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  116

Everything posted by old'

 1. Contra, asa cum am zis si la cererea trecuta a fost ultimul vot de incredere :), schimbari sa fac mereu bune/rele dar nu putem sa venim doar cand e mancarea calda si cand se raceste putin plecam.
 2. Acceptat , pm cu nick si pass.
 3. Conditiile indeplinite, pro.
 4. Acceptat, pm cu nick, pass si un numar de telefon pentru whap.
 5. Pro, conditiile indeplinite.
 6. Cam vaga cererea, in primul rand intra in cs si fa un print la consola cand incerci sa te conectezi pe server ca sa stim si noi exact ce s a intamplat.
 7. Acceptat pm cu nick si pass .
 8. old'

  SLOT

  Acceptat, pm cu nick si pass.
 9. PERIOADA COMPETITIEI: 12 aprilie - 25 aprilie 2021 Echipele înscrise în EDIȚIA 4 CLASAMENT DUPA ÎNSCRIERI 1. OLTENII (Dumi, Toni) - 35 puncte 2. 10ping (lupi, Silviu) - 28 puncte 3. Serpii SSSSS ( Lucifer, kil|l4fun ) - 22 puncte 4. Paramaticiol (old' -RSK-, Mario) - 8 puncte 5. Cutitarii lu' peste ( mrs | Zn, alex(a-z) ) - 2 puncte 6-8. Clanul Sportivilor (TheNotorious, xGabriel1) - 0 puncte 6-8. Cuțitarii Craiovei ( Try Harder, 48 kid TheUnKnOwN) - 0 puncte 6-8. THE WOO ($$DIOR$$, SAH-MAT) - 0 puncte MVP-ul CONCURSULUI: @DuMi (29 de puncte)
 10. Respins , si nu prea ne plac trucurile ieftine.
 11. Acceptat, stii mersul -> http://www.warfield.ro/forum/1080-forum-management/
 12. Nume participanți : 1 : old' -RSK- 2 : @Mario Nume echipă : Paramaticiol Motto-ul echipei : Exact ce v-a prescris medicul!
 13. Acceptat, pm cu nick, parola si un numar de telefon pentru a te adauga in grupul de wap.
 14. Acceptat , pm cu nick si parola .
 15. Activitate buna pentru 15 zile de cand vad ca ai revenit . Conditiile indeplinite , pro.
 16. 33.40 - Urca om pe scara daca ar fi jucat la sunet l-ar fi asteptat cu fata in directia in care venea si iesea la timing inca cand omul se ajunge sus si vine spre el se uita umpic dreapta cu toate ca nu se intampla nimic acolo (sunet sau killuri) ca sa ii atraga atentia - sa mai verifice umpic harta sa fie sigur ca nu e nimeni pe shift de acolo - 34.22 - Vine iar om pe la scara (se aude) iar dintr-o data dispare sunetul semn ca a trecut pe shift jucatorul - urmatoarea lui mutare e sa pozitioneze tinta pe fereastra si sa iasa pe om fix cand e cu spatele pentru ca a ezitat o secunda desi ad
 17. Acceptat, pm cu nick si parola.
 18. Tocmai aici e magia nu? Sa nu iesi cu tinta pe ei ca orice nepriceput ci sa stii mereu cand trebuie sa iesi cu tinta de altfel nu esti surprins niciodata, indiferent de pozitia sau timingul adversarului :). Contra unban si din partea mea.
 19. Pro, conditiile indeplinite vad ca sunt pareri pozitive vis a vis de tine si e necesar steamul pentru a avansa totusi nu-i o problema de nerezolvat.
 20. Iti mai lipseste o ora totusi vad ca ai avut activitate intensa in ultimele zile. Personal nu am interactionat pe sv cu tine (din pricina timpului meu liber limitat) dar nu am auzit sa fi creat vreo problema in prezent. Pro.
×
×
 • Create New...