Jump to content

Polyvalent

Members
 • Content Count

  259
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  11

Polyvalent last won the day on December 28 2018

Polyvalent had the most liked content!

Community Reputation

1,342 Popular

4 Followers

About Polyvalent

 • Rank
  Advanced

Personal Informations

 • City:
  Ploiesti
 • Age:
  21
 • Sex:
  Masculin

Recent Profile Visitors

839 profile views
 1. Sarbatori fericite si multa sanatate tuturor ! Va pupa Poly , la multi ani !
 2. Am sa mi dau cu parerea pana unde am reusit sa vad ci anume pana in runda a 3 a . Cred ca , a treia era :)) In fine , din punctul meu de vedere joaca la sunet , stie si mapa pe deasupra din cat observ eu . unban . Multa bafta !
 3. multa bafta , nu uita sa citesti regulamentul , activ forum,server,ts , sa votezi zilnic srv si in caz de ai ceva probleme atat eu cat si colegi mei iti stam la dispozitie . Succes !
 4. # Numele cu care joci : Polyvalent # Steam : Da # STEAM ID: http://steamcommunity.com/id/ oanadragos98 # Vârsta : 21 # Oras : Ploiești # Experienta in amx? : 7 ani . # Esti de acord cu regulamentul? : Desigur , ca întotdeauna. # Cu ce ne poti ajuta : Cu multe chestii . # Cum te impaci cu forumul : Foarte bine , este usor de înțeles . # Link-ul cu orele jucate : https://www.gametracker.com/player/Polyvalent/CS.WARFIELD.RO:27015/ # Cat timp pe zi jucati CS?: Intr un mod cat mai sincer posibil, habar nu am. Depinde de foarte multi factori. Dacă am timp ma joc, gen , sunt act
 5. si din partea mea . Te am remarcat pe server , am remarcat si faptul ca mai anunți codati pe u@ . Comportamentul si limbajul sunt decente in schimb , activitatea ta pe server .. se poate mai bine , sa zicem , deocamdată este tot una decentă . Sa votezi server ul zilnic , sa fi activ pe forum , ts si server si in caz de ai nelamuriri sau probleme atat eu cat si colegii mei iti stam la dispozitie . Dacă vei fi acceptat , restul de informatii iti vor fi furnizate de către viitorul tau buddy . Mult succes !
 6. Te am remarcat pe server , esti linistit si la locul tau . Citeste regulamentele si voteaza serverul ! Sa fi activ pe forum , ts si server . Daca ai o problema sau nelamurire atat eu cat si colegi mei iti stam la dispozitie ! Multa bafta !
 7. . Din cate am inteles de la anumiti colegi de ai mei , esti o persoana destul de capabila cu un comportament decent , matur si o activitate buna pe server in ultima saptamana si ai fost activ si pe ts . Nu uita sa votezi serverul zilnic , sa citesti regulamentele , sa fi incontinuare activ pe forum , server si ts si in caz de ai o problema sau nelamurire atat eu cat si colegii mei iti stam la dispozitie . Multa bafta !
 8. , esti linistit , comportament decent . Activitate destul de buna in ultimele 7 zile . Nu uita sa votezi serverul zilnic . Sa fi activ pe server , forum si ts . In caz de ai o nelamurire sau problema atat eu cat si colegii mei iti stam la dispozitie . Multa bafta !
 9. PRO ! Poate de data asta ai mai multa grijă de grad . Nu uita sa votezi serverul zilnic, sa fii activ forum , server, ts si sa citesti regulamentele . Dacă ai o nelămurire atat eu cat si colegii mei iti stam la dispozitie . Multă baftă!
 10. Din cate am remarcat , ai o activitate destul de buna in ultimele 2 saptamani , linistit esti si destul de cuminte . Din partea mea ai PRO ! Nu uita sa votezi serverul zilnic , sa citesti regulamentele si in caz de ai o problema sau nelamurire atat eu cat si colegi mei iti stam la dispozitie . Multa bafta !
 11. avem deja un Sebi si cred ca , este suficient. Acum , lăsând gluma motivul pentru nu s de acord sa primesti acces este legat de varsta ta . Pentru mine este una mica . Multa bafta!
 12. unban ! Fata de celelalte faze , la ultima cu jupanul se vede clar . Multa bafta !
×
×
 • Create New...