Jump to content

Mihaela

Girls
 • Content Count

  1,746
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  94

Everything posted by Mihaela

 1. unban. Se vede clar aim-ul ca silent nu-l pot numi in cel hal iti fuge tinta pe capul inamicului... de wall nici nu mai zic. Cand il omori pe Poly se vad foarte bine ambele. Si sunt mult mai multe faze..
 2. Mi se pare un pic cam ciudatel... nu stiu ce sa zic. Cand era in casa s-a oprit brusc si a asteptat sa iasa inamicul..iar cand se batea cu cel din pit mi s-a parut ca-i stie miscarile. Alta faza ciudata e cand a iesit direct prefaire pe Gaina... Posibil sa-l aibe la buton... chiar nu stiu.. Unban....
 3. Te-am remarcat pe server si esti liniștit. Sa votezi server-ul zilnic, sa citesti regulamentul intern si sa intri pe server-ul de ts3 sa ne cunoaștem mai bine! Daca ai nevoie de ajutor nu ezita sa ne ceri! Succes!
 4. Cat am fost on am observat ca esti la locul tau, dar vorba colegilor daca ai un comportament neadecvat te rog revizuieste-l. Oricine merita o sansa. Sa votezi server-ul zilnic, sa citesti regulamentul intern si te așteptăm pe server-ul de ts3 pentru a ne cunoaște mai bine!
 5. Sa votezi zilnic server-ul, sa citesti cu atentie regulamentul, sa intri si pe ts3! Mult succes!
 6. Sa votezi server-ul, sa citesti cu atentie regulamentul intern, sa intri pe ts3, in rest iti urez succes si cu siguranta te vei descurca! Daca ai nevoie de ajutor sau întâmpini probleme nu ezita, noi te vom ajuta cu drag!
 7. Sa votezi server-ul zilnic, sa citesti regulamentul intern, sa intri si pe ts3, iar comenzile se învață repede, desigur daca iti si doresti asta. Succes!
 8. Mai multa activitate pe viitor (daca permite timpul). Sa votezi server-ul, sa citești regulamentul intern si sa intri pe server-ul de ts3 ca sa ne cunoaștem si mai bine. Orice nelămurire ai eu si colegii mei te vom ajuta cu tot dragul!
 9. Pro si de la mine! Sa votezi zilnic server-ul, sa citesti regulamentul si te asteptam si pe ts3 in cazul in care nu ai intrat deja!
 10. Pro si de la mine, am vazut ca esti activ pe server cat si pe ts3. Sa vizitezi forum ul mai mult, sa votezi server-ul si sa citesti regulamentul intern! Succes!
×
×
 • Create New...