Jump to content

Lucifer'

Admin CS
 • Content Count

  53
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Everything posted by Lucifer'

 1. Un paste fericit și plini de bucurie tuturor va doresc! Sper ca aceasta sfântă sărbătoare Pascală sa va aducă in case caldura, bucurie și multă iubire! Și ca prin intermediul acesteia sa lăsam răutățile și certurile la o parte și sa ne iubim mai mult unii pe alții! Paste fericit și Hristos a Înviat!
 2. Pe prima harta, verso, iti vin din subteran in full shift, daca sa zic ca ai fi fost jucator de sunet, aveai timing si imi ieseai mai devreme, in schimb tu ma lasi sa ma urc pe geam tot in shift si apoi iesi si tragi. A doua harta, dustinferno, n ai flash dat nici tu si nici un coleg de al tau sa intrati de pe lung spre tunel la t, cu toate astea tu te duci cu incredere fara nici un stres(stiai ca nu e nimeni acolo). Tot pe dustferno, stai pe mid cu awp, toti tero plecati, doar ca tu inca stai pentru ca l stii pe unu acolo, si el se preface ce trece si tu tragi(sunet pana in celalalt cap
 3. Pro și eu, mereu activ și prietenos
 4. #Nickname server: Lucifer' #Varsta(minim 14 ani):19 #Ore jucate pe server(minim 5https://www.gametracker.com/server_info/CS.WARFIELD.RO:27015/top_players/?searchpge=7#search #Steam(Da/Nu):Nu #SteamId: #Experienta amx? Nu am experienta, dar sunt dispus sa invat si sa ascult orice sfat constructiv.
×
×
 • Create New...