Jump to content

[CS] Cerere UNBAN CoultDown [A]


Recommended Posts

Numele jucatorului banat : The_Final_CoultDown
STEAM-ID numeric : STEAM_0:0:428051439 
Internet Protocol ( IP ) : IP: 5.15.232.202 
Ora, data, harta : De_Inferno / 12.15 Aproximativ
Motivul ban-ului : Nu stiu , am avut scor mare , si m-am trezit cu BAN
Motivul pentru care
crezi ca ban-ul a fost acordat gresit : Nu joc codat , nu imi place , si vreau sa mi se scoata ( Prieten cu Naky )
Numele adminului care te-a banat : JpNasTy* ;x 
Print Screen consola : 
Informatii despre ban 
Nume: The_Final_CountDown 
IP: 5.15.232.202 
Motiv: wallhack 
Timp UnBan: Ban permanent 
Nume admin: JpNasTy* ;x 
Admin SteamID: STEAM_0:0:428051439 
 
Daca crezi ca ai fost banat degeaba, raporteaza aici : www.WarField.ro/Sectiunea Ro 
www.WarField.Ro/Sectiunea Cs 
************************************************ 
O liniuta (RADIO): Fire in the hole!
Kicked by Console: "You are banned from this server. Check your console"
Kicked :"You are banned from this server. Check 

*ATENTIE*

** Inainte de a posta cautati in cstrike daca nu aveti trei poze cu numele hartii pe care erati. **
** Topicurilecare nu vor respecta acest model si nu vor fi rectificate in 24 de ore de la crearea lor vor ajunge in cosul de gunoi. **
** Pozele vor fi arhivate(toate 3) si urcate pe http://www.girlshare.ro altfel cererea de unban va fi luata in considerare. **

Link to post

Mi se pare un pic cam ciudatel... nu stiu ce sa zic. Cand era in casa s-a oprit brusc si a asteptat sa iasa inamicul..iar cand se batea cu cel din pit mi s-a parut ca-i stie miscarile. Alta faza ciudata e cand a iesit direct prefaire pe Gaina... Posibil sa-l aibe la buton... chiar nu stiu..

Contra! Unban....

  • Confused 1
Link to post

Pro! unban,din punctul meu de vedere este un jucator care stie foarte bine harta si spoturile.1.in casa acolo un ziceti voi ca a asteptam e logic sa fie cineva acolo.2.la biblioteca e sunet a tras cu awp de acolo,la auzit si s a dus pe lama.3.inainte de faza din biblioteca ,nu l stia pe jucatoru de acolo din ct,daca juca cu wall nu cred ca nu verifica acolo,unde mereu se verifica.-1.singura faza dubioasa e cand iese pe cel din ct direct cap,restu fazelor sunet.

Link to post

Well, in primul rand nu exista prietenii, daca ai prieteni admini si tu poate joci cu cod pe serverul lui, nu exista prietenie. Gresesti platesti, pe serverul acesta daca esti admin si joci cu un alt nume te consideri un jucator oarecare. 

Despre tine ? ai  3 ore jumate pe server (https://www.gametracker.com/server_info/CS.WARFIELD.RO:27015/top_players/?query=countdown).  Vi[z]or in chat spunea ca un jucator a mai jucat pe server, nu stiu daca se refera la tine sau celalt suspect de care vorbeau adminii in chat, dar daca e vorba de tine ma cam indoiesc.

Acum despre demo:

#1  In prima runda nimic neobisnuit, kill pe omu care a iesit din biblioteca si cand ai ajuns la nisipul mic ai inceput sa mergi pe walk(a fost singurul moment cand ai mers pe walk in zona aia) dupa il omori pe  cel din nisipul mare unde-l stiai ca-ti omorase coechipierul care s-a crezut van persie cu spania si a sarit pe el.

#2 In a2a runda, scarile respective ai mers pe shift  si ai facut peek pe omul din colt dar nu era acolo ci putin mai in spate.

#3 In a3a runda, de la scari ai tropait  si ai aruncat direct he-ul cum ai iesit de pe colt, dupa ai mers pe balcon si ai dat flash nimic, dupa  care te-ai dus tare spre biblioteca si ai iesit pe gaina (gaina s-a auzit cand a plecat si s-a oprit, dar de fel primu loc unde te uiti cand iesi e acela si duap celalat de mai sus). Tu nu ai facut niciun peek de data asta ci ai iesit direct tragand.

#4 In a4a runda la fel, walk in varful scarilor, te-ai oprit dupa care ai facut peek si ai tras avand CT in coltul opus(saracul Accelerate..) dupa care ai iesit pe balcon kill pe CT din stanga ce venea din mid, dupa care tu nu ai mai mers spre biblioteca sau mid, prima oara cand faci asta. Flash inspre biblioteca, dupa care ai mers pe shift in continuare prin site si ai asteptat pana cand a trecut T-ul pe langa nisipul mic si a fost omorat dupa care ai iesit pe om si ai facut kill

#5 In ultima runda, walk pana in varful scarilor si peek de data asta fara om. Balcon si dupa ai iesit pe mid normal,kill pe CT-ul de acolo. dupa care  ai mers pe walk in zona arcadelor fara sa te uiti  la ele, dupa care l-ai omorat pe cel de acolo care tragea in tine si dupa walk in continuare stiindu-l pe Gaina acolo (polarul s-a auzit abia cand erai aproape de intrarea din biblioteca si a tras, el pana atunci nu a facut pasi).

Alte adaugari: Nu ai reusit sa arunci un he ok, cum voiai (cel din casa cand aproape ti-a venit inapoi). 

Concluzie: Ai avut acelasi traseu in fiecare runda, mereu te duceai prin balcon in afara de atunci cand ai facut kill-u pe cel din stanga din runda 4. Nu ai verificat niciodata coltu din stanga scarilor sau balconul prin grilaj, cand aveai om la colt ieseai pe walk (cand ai facut killu in runda 4 te-ai pus dinainte pe duck), in rest ieseai  cu tot corpul dupa he-u in zona aia.  De fiecare data cand aveai om in zona apropiata faceai ceva in afara path-ului ca sa spun asa.. 

 

Am urmarit demo-ul de cel putin 5-6 ori ,daca gresesc, inseamna ca am imbatranit dar pana atunci verdictul meu: CONTRA la unban.:)

Seara faina sa ai in continuare.

 

 

Edited by lupi
Link to post

Ok Bun , am citit ca fiecare si-a dat cu parerea , si chiar ma bucura faptul asta !

Joc si la sunet , si nu joc de ieri counter strike 1.6 , la fel si global . 

unele locuri de pe inferno ca si pe d2 , trebuie precizat unde stai anume , si logic pe unde vin "DUSMANI" . 

Fie , pana la urma .. pot juca ? mi-ati scos banul ? sa ma pot juca ?

e singurul server ce il am la favorite , imi place mult , si nu a-si putea sa imi bat joc de el , sunteti un Staff de nota 10+ si imi place foarte mult

ma bucur ca  NakyINFINITE  mi-a zis de server , ma bucur ca sunteti oameni minutati si puteti sa va dati cu parerea la orice , chiar nu ma supar .

va pup si va respect !

(Astept topic cu raspunsul)

Link to post

nu stiu daca e locul meu aici...

Ma bucur ca apar si eu in demo...

Vizor se referea ca domnul Final joaca de 2 zile pe server, adica de 2 zile cu wall pe server :))

La faza unde apar eu cu 3:4 stiam ca vine de la balcon si am asteptat sa vina spre mine dar la lasat pe colegul lui sa intre primul in arma mea...

Amuzant e ca la u@ sa tot spus ca nu are ma nimic e curat, desi nimeni nu se obosise sai faca demo cand  a intrat fresh... JP sa pus sai faca demo ca i sa parut ceva inainte sai dea drumu la demo si orice om cu  neuronu activ nu mai joaca cu "Jedi force" asa pe fata cand e 1 spectator.

P.S gaina era inutila cu awp acolo.

Link to post

:pr0: unBan. După părerea mea, acest demo nu este concludent, nimic suspect.

Dacă doriţi, putem dezbate acest demo pe teamspeak in timpul vizionari pentru neclarităţi!

 

PS: Mai are cineva alte demo-uri sa conteste altceva?

  • Like 1
  • Upvote 1
Link to post
  • lupi changed the title to [CS] Cerere UNBAN CoultDown [A]
  • danutza locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...