Jump to content

Propunere _K1NG V1P3R_


Recommended Posts

Salut astazi am dorit sa vin cu o propunere!

^^ Daca tot este in fiecare cutie cate un set cu skinuri acelasi model pe toate armele eu am venit cu propunerea ca sa: ^^

cUEYgcT.png   Atunci cand ai acumulat tot setul de skins sa nu fie asa de useless setul dar sa primesti un premiu pentru setul acumulat.

4gs79bd.png  Premiul sa fie unul din urmatoarele de mai jos sau dupa preferinta dumneavoastra.

 

DhBVOZ3.png Sa primesca 3 cutii in functie de setul acumulat, sa primeasca acel player 3 cutii din gama urmatoare. (Ex. Am acumulat set skins cutie Pheonix 1, Voi primi 2-3 cutii BreakOut 2 )

DhBVOZ3.png Sa primeasca 3 cutii din cutia din care a acumulat setul. (Ex. Am acumulat set skins cutie Pheonix 1, Voi primi 3 cutii Pheonix 1 )

DhBVOZ3.png Sa primeasca 10 pulbere sau 30k puncte.

 

R0mwPH9.png Mentiuni: Eu am venit cu propunerea aceasta deoarece va fi mai multa dorinta de a acumula set de skins pentru a primi rewards,cred ca multi si-ar dori asa ceva pe server .

 

 

  • Like 1
  • Upvote 2
Link to post
  • 2 weeks later...

Este o idee interesantuta, ca si implementare va fi o problrma ca va trebui sa se optimizeze foarte bine si aici va fi o problema deoarece va tine cont de fiecare skin de pe cont si aici va fi o problema, de exemplu cand s au implementat misiunile a fost scoase instant deoarece faceau lag pe server.

Poti sa faci in loc de misiune ca si concurs cum este pe Wow de transmog sau de exemplu cand ai obtinut toate skinurile aferente setului sa trimiti o poza catre unu din staff sa primesti un cadou. 1 cadou/set si in caz ca se vor vrea sa se faca manarii se pot verifica in logs :)

 

  • Like 1
Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...