Jump to content

[CS] Propunere _K1NG V1P3R_ [3]


Recommended Posts

xrGNR1J.png Salut! Am venit cu o noua propunere. xrGNR1J.png

FBNRTCG.png Propunerea mea ar fi urmatoarea: Cu totii stim ca questurile de mult nu s-a mai adaugat ceva in plus care sa te ajute, Din acea cauza eu am venit cu cateva propuneri de questuri. FBNRTCG.png

6YyhLPE.png De ce am venit cu asta?: Am venit cu propunerea aceasta fiindca e mai usor de implimentat pe server decat propunerele precedente si nu vreau sa le dau batai de cap fondatorilor :) 6YyhLPE.png

KwHceHp.png [NEW] [Quests] KwHceHp.png

img%5D 1) Acumuleaza cutii intr-o zi 0/2     -    30k puncte, 10 pulbereimg%5D

img%5D 2)  Trage  headshot intr-un meci 0/5     -   50k puncte img%5D

img%5D3) Omoara inamici cu deagle  0/100   -   60k puncte, 20 pulbereimg%5D

img%5D4) Distruge  skinuri 0/5     -     20k puncte, 5 pulbere img%5D

img%5D5) Steam ON Gift    -    40k puncte, 20 pulbere img%5D

img%5D6) Omoara inamici fara scope 0/10     75k punct, 30 pulbereimg%5D

img%5D7) Ia MVP 0/100  100k puncte, 3 cesturi Esport img%5D

 

 

zFQE4RT.png Aceste Questuri mentionate mai sus po fi modificate dupa placul fondatorilor zFQE4RT.png

 

KwHceHp.png Vreau sa va lasati cate o parere mai jos, multumesc! KwHceHp.png

 

 

 

 

Edited by _K1NG V1P3R_
 • Like 3
Link to post

Pro baiete de la mine, ideile sunt bune, acum trebuie discutate si puse in practica, sunt si playeri care tot cer mai multe quest-uri / mai usoare:))... acum vedem ce mai zic si restul staff-ului.

Big up!

 • Like 1
Link to post

Daca propunerea este pentru questuri zilnice gen este chiar binevenita totusi nu stiu daca se pot implementa questuri ce se reseteaza zi de zi (adica se pot dar nu stiu cum afecteaza plugin'ul) .

 

Dar eu sunt pro daca se poate iar Questurile , respectiv recompensele se pot discuta ulterior .

 • Like 2
Link to post

Se pot adauga dar asta nu depinde de noi neaparat ci de persoana care se ocupa cu implementarea noiilor lucruri pe mod. Ca sa zic asa, 2) mi se pare putin degeaba fara nicio suparare, maxim sa spunem ca 5HS intr-o runda, intr-un meci mi se pare muult muult prea usor dar se poate modifica, 5) Posibil sa fie usor de pacalit cu un steam fake dar nu stiu cum ai putea sa-l calculezi si sa faci diferentre intre steam of si sau cel fake. 7) mi s-ar parea o ,cea cu deagle as spune un numar macar la fel cu cel pentru famas/scout ca si valoare. Prima misiune nu mi se pare asa wow, asta inseaman ca la o sesiune de 2-3 ore de joc in care iti pica cutiile poate chiar mai repede sa obti 30k, nu ar merge asa de bine.

 

Edited by lupi
 • Like 2
Link to post

Lupi, gandeste - te la propunere la modu daily quests si nu neaparat la structura prezenta-tă de king. 

Ideea e chiar buna dar trebuie gandita bine ca sa nu fie nici recompense exagerate dar nici chiar inutile, recompense mici care sunt bune in timp daca le aduni respectiv. 

 

Ca si adaugare,  s ar putea face un quest in care faci minim 15-20 fraguri pe zi iar la 7 zile la rand sa primesti ceva dragut gen un skin personalizat doar de la misiune or something.

 • Like 2
Link to post

Sunt nişte idei foarte bune pentru server dar ele pot fi modificate pentru a le imbunataţi _K1NG V1P3R_ vine cu ideia generala si le structureaza frumos (parerea mea) 

Aş dori sa mai vedem propuneri de la tine @_K1NG V1P3R_ ca într-un final sa ieasa ceva 

Good Work Man!!!

 • Like 2
 • Haha 2
Link to post

o idee foarte buna, multumim pentru interesul acordat, insa nu tin toate aceste aspecte de noi. Vom comunica celui care are pluginul si asteptam sa vedem daca se poate realiza sau nu.

 

 

 • Like 2
 • Upvote 1
Link to post

Parerea mea e ca toate cele de mai sus reprezinta inca un avantaj pentru jucatori ahtiati de skinuri.Se obtin deja destul de usor skinurile,odata cu misiunile pe care le-am implementat de ceva timp,plus ca preturile au fost scazute la orice skin,cutie,tot,deci ca un rezumat mi s-ar parea mura in gura cu toate alea,nu ar mai avea farmec,sa cresti prin munca,nu asa

Cius!

Edited by WTFBubu
 • Sad 1
Link to post
Acum 4 ore, WTFBubu a spus:

Parerea mea e ca toate cele de mai sus reprezinta inca un avantaj pentru jucatori ahtiati de skinuri.Se obtin deja destul de usor skinurile,odata cu misiunile pe care le-am implementat de ceva timp,plus ca preturile au fost scazute la orice skin,cutie,tot,deci ca un rezumat mi s-ar parea mura in gura cu toate alea,nu ar mai avea farmec,sa cresti prin munca,nu asa

Cius!

Nu cred ca se obţin asa de usor puncte/skins/pulbere doarece Bubule de la wipe pentru a creste in puncte/skins trebue sa faci questuri iar cele mai ,,ok" questuri sunt: Kills cu Scout, 50 kills intru-un meci, fa primul 7 killuri si inca puţine. Cum sa faca un player care nu e profesionist pe joc 1000 kills cu awp,m4a1-s,Ak 47? E foarte greu sa faci questurile fara a fi un jucator experimentat sau 50k demeage pe inamic, 250 kills cu grenada? 

Cum e usor sa obtii skinuri?!!!

In mare parte playerii care fac questurile care sunt ,,ok" incearca sa investeasca in Music Kit si restul in ruleta pentru a mari banii dar nu stiu toti ca daca pariaza sunt sanse mare sa piarda.

Eu susțin ideile/ideia lui @_K1NG V1P3R_ deoarece cu ideea aceasta serverul cred ca se va misca un pic mai sus,

Playerii noi vor vrea sa joaca cat mai multe pentru a face questurile mentionate de King si vor cumpara skins de la alti playeri (ideia cu auto-sell nu va fi nevoie daca sunt playeri noi cu puncte ) playerii noi vor dori sa obțina skins mai bune/scumpe.

Nu cred ca ar fi ceva rau daca ar fi implimentat ceva de genul @WTFBubu  oricum cred ca va ajuta serverul nu are nimeni de pierdut.

Ajutati si voi comunitatea care joaca 

 

Daţi-vă cu părerea vã rog?!

 • Haha 2
Link to post

@MobileUser iti multumim ca il susții pe king, dar nu este nevoie sa apelezi la asa ceva( stii la ce ma refer, moderatorii au acces la toate informatiile forumului.)

Era suficient sa lasi ideea si sa nu forțezi, sunt oameni in staff care se ocupă de asa ceva si stiu foarte bine ce se poate schimba si ce nu, sau ce aduce plus, iar orice schimbare in plugin necesita timp, nu se bate din palme, deci trebuie răbdare!

Tot timpul se caută schimbare pt jucători, orice investiție vine la timpul ei, orice idee este luata in calcul si gândită, însă nu de multe ori ce este nou prinde!

Nu trebuie să fii jucător skillat sa faci misiunile, trebuie să fii fidel si nu e obligatoriu sa le faci pe toate rapid :)

 

Topic Inchis!

 

 • Thanks 1
Link to post
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
 • Create New...