Jump to content

cerere unban [R]


Recommended Posts

 • Numele jucatorului banat : the undertaker
 • STEAM-ID numeric : "STATUS_0:195951566"- STEAM_1:0:1980157300
 • Internet Protocol ( IP ) : 95.95.95.95: 82.76.116.3ds4.php?token=9eadcec46eedc15a94919accfa
 • Ora, data, harta : acum 10 minute maxim 
 • Motivul ban-ului : wall
 • Motivul pentru care
 • crezi ca ban-ul a fost acordat gresit : fara poze, fara wg, direct ban 
 • Numele adminului care te-a banat :lupi fara nicio dovada (fac reclamatie, sper sa ia remove)
 • Print Screen consola : nu merge sa fac print screen dar va fac de pe telefon :)
 • Alte precizari : Cand e vorba de codati sa se verifice, nu sa mi de a ban aiurea :)
 • Downvote 1
Link to post

Hello tu

Niciodata nu se va cere WG/ poze pe server. Toate banurile se vor da pe demo-uri facute de catre admini ^^


Download la demo-uri mai jos:
https://easyupload.io/m/6eugoj

 

Pentru primul demo (undertaker) - harta e verso
Restu de la 2 la 5 - harta dust2

 

 

EDIT OLD : Uitati toate demourile arhivate daca intampinati probleme la download : https://easyupload.io/700w0p

Edited by old'
 • Upvote 2
Link to post

Am vizionat primul demo de pe verso. Pentru fiecare kill facut mi-am spus ca joaca la sunet, pana aproape de sfarsit cand s-a intamplat ceva interesant. Statea in acelasi loc, la fereastra si un player a inceput sa-l apese din dreapta., dar under s-a uitat confuz in stanga.  In situatia aia, oricine ar fi avut sunet si-ar fi dat seama de unde este atacat, nu mai vorbim cu cate acuratete a stiut playerii pana atunci. Aici a inceput declinul. Pe scurt, se preface ca aude toti playerii mai putin pe cei mai evidenti :))

In demoul 2, doar la usi ce o fost ciudat pe lung.First of all, intra fara griji pe lung, avand in vedere faptul ca e vorba de un server public si de obicei acolo e macel. Secondly, chiar daca il auzea pe alex, il urmarea foarte ciudat prin usi.

In demoul 3, se bate cu ala din Suicide(zona de pe mid ), ala pleaca si ii sare tinta pe cel din t spawn, pe care nu avea sa l stie, nu era inceput de runda.Asta a fost faza clara.

In al 4-lea n am observat nimic, o bataie prin usi, nimic interesant.

In ultimul o ezitat sa intre t spawn, fara sa stie sigur ca era player acolo si s-o si uitat fix pe el.

In concluzie, ca tot am bacul, fac si eu frumos, pare rau de ciocanul ala stt :))) 

!Contraunban din partea mea, astept si restul colegilor

 

 • Like 1
Link to post

Salutare.

1. In primul demo, pe verso am zis ca joci la sunet(fiecare kill facut, ai auzit omul venind inclusiv pe Lucifer cand a sarit la fereastra desi a fost pe shift pana atunci) Anyway.
Demo ul nr 2, te cam uitai prin usile alea pe long am spus si aici ca poate mi s a parut mie si ma insel.

3. Aici ti ai aratat “valoarea” stiai cam pe oricine, oriunde se afla.

In demo ul 4, cred ca ai vrut sa lasi impresia ca poti pacali, aici nu am vazut nimic suspect.

Demo ul 5 Nu am reusit sa l vizionez imi cer scuze colegilor aici nu ma pot pronunta.

Dupa parerea mea Contra!Unban.

 • Like 1
Link to post

Demo1: de_verso- lucifer vine shift iar la fereastra iesi direct pe el, cand era c4 pus iesi direct pe tero fara sa verifici chiar pe el,pe mid AARON se aude cand merge dar tu intri pe geam cu exactitate

Demo2: dustinferno- prima runda auzi cand  vine din spate desi sunt focuri de arma in tunel(ceea ce ar trebui sa te bruieze putin daca joci la somn)

                                   - actiunea se muta pe partea cealalta a mapei, la usi tu urmaresti T care se aflau acolo(joci putin teatru cu focuri de arma prin usa din lemn de fag)

Demo3: aceeasi mapa- mergi pe mid,urmaresti cu awp in baza T,te muti in tunel si fac frag cu awp pe ala din baza T care sta ca șacalul(nu se pune problema sa ai sunet ,deoarece distanta e foarte mare)

Demo4:aceeasi mapa-putin teatru(strici usa de fag din stanga), dar iesi pe zona in care astepta T(poate neconcludent, doarece se aude ceva acolo)

Demo5: aceeasi mapa, actiunea se desfasoara in apropierea bazei T iar tu sti pozitiile tuturor inamicilor din zona

In concluzie: wall

P.S. : vorba colegului @mama mea, te-ai jucat cu ciocanul si te-ai lovit ....

 • Like 2
Link to post

Contra! Unban,este de ajuns sa te uiti la demo-ul pe dustferno,acolo se vede foarte clar ca ai wall ,te uiti prin perete la porti etc. 

Spor si have fun!:**

 

 • Like 1
Link to post

Parerea mea este ca in unele faze juca normal adica se vedea  ca nu are,iar in alte faze se  vede clar cum se uita prin perete,usa ceea ce inseamna ca are wall la buton,deci concluzia este Contra!UNBAN!

 • Like 1
Link to post

Cele mai clare faze de wall sunt pe  dust pe mid,in tunel b si chiar in b

Se vede clar cum se uita prin pereti după adversari si apoi iese preefire cu tinta pe ei sau trage după ei prin ziduri cu awp–ul : un exemplu ar fi in tunel la B 

Parerea mea:Contra UNBAN.!

 

Edited by Al3X
 • Like 1
Link to post

Tii tinta pe perete in 5/6 faze, doar daca acolo este un player, ai stat pe mid cu awp, ai asteptat 1 secunda iar cand inamicul a plecat ai schimbat imediat pe cutit, din tunel ai pus tinta spre baza t direct pe om, playerii merg pe shift, tot cu tinta pe ei si cu prefire.

Parerea mea: Contra!

 • Like 1
Link to post

Dupa parerea mea, are faze in care sta cu tinta pe ei de exemplu pe mid si in tunel. Face prefire si stie cand sa se bage sau nu.

Contra!UNBAN!

 • Like 1
Link to post

33.40 - Urca om pe scara daca ar fi jucat la sunet l-ar fi asteptat cu fata in directia in care venea si iesea la timing inca cand omul se ajunge sus si vine spre el se uita umpic dreapta cu toate ca nu se intampla nimic acolo (sunet sau killuri) ca sa ii atraga atentia - sa mai verifice umpic harta sa fie sigur ca nu e nimeni pe shift de acolo :)-

34.22 - Vine iar om pe la scara (se aude) iar dintr-o data dispare sunetul semn ca a trecut pe shift jucatorul - urmatoarea lui mutare e sa pozitioneze tinta pe fereastra si sa iasa pe om fix cand e cu spatele pentru ca a ezitat o secunda desi adversarul era deja sus (poate era cu fata pe mid sa mai verifice) -

35.30 - Prefire nejustificat (dupa esp pe directia adversarului doar ca era la mile distanta)

36.02 - Adversarul direct in fata dar eziti sa tragi - Nu pot decat sa ma gandesc ca nu iti dai seama exact daca e dupa prima sau a doua cutie si sa nu bata la ochi -

36.36 -Tragi in singur glont (se vede animatia armei) prin perete in adversar dar iti dai seama ca nu e bine si te opresti.

37.10 - Junior s-a dat de gol cu kilurile mai devreme insa s-a si auzit cum a plecat . De acolo a fost doar stealth si tie iti vine coechipier din dreapta in casa (nu trage nu da vreun semn ca ar avea inamic acolo - vine tare chiar ) - Cu toate astea ai sarit direct cu tinta pe junior care era si crouch (putea fi oriunde in casa daca il suspectai ca n-a plecat de fapt - cel mai probabil dupa perete sau pe mini holul in rampa ) -

Acestea doar pe verso si nu l-am vizionat tot , pentru mine este suficient de clar ca verifici harta vizual nu auditiv si mai clar imi este ca joci cu "Baston" .

 

Contra unban.

Edited by old'
 • Like 1
Link to post

Pe prima harta, verso, iti vin din subteran in full shift, daca sa zic ca ai fi fost jucator de sunet, aveai timing si imi ieseai mai devreme, in schimb tu ma lasi sa ma urc pe geam tot in shift si apoi iesi si tragi.

A doua harta, dustinferno, n ai flash dat nici tu si nici un coleg de al tau sa intrati de pe lung spre tunel la t, cu toate astea tu te duci cu incredere fara nici un  stres(stiai ca nu e nimeni acolo). Tot pe dustferno, stai pe mid cu awp, toti tero plecati, doar ca tu inca stai pentru ca l stii pe unu acolo, si el se preface ce trece si tu tragi(sunet pana in celalalt capat al mapei nu cred). Dupa faza asta, te duci prin tunel spre b si l stii pe marky la ei in baza, tu nu doar te ai asigurat, tu stiai sigur ca vine si l ai asteptat(asta in conditiile in care trecuse ceva timp din tura). Tot aici stai mid, il vezi pe unu ca sare si nu l iei pentru ca tu ma stiai pe mine ca ies si l tin.

In ultima runda, dai push mid, il iei pe vasi corect pentru un jucator de sunet, dar dupa aceea cand te duci in stanga, vezi ca intra tero tunel si tu nu intri, pentru ca(wall ul isi face treaba) ii vezi pe cei 2 tero cu awp in baza care tin tunelu si te duci spre ei, nu iesi ca stii ca trage, iesi dupa ce trage in gol.

In concluzie, fara dar si poate, ai wall.

Contra cererii unban.

Link to post
 • WTFBubu changed the title to cerere unban [R]
 • WTFBubu locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
 • Create New...