ki|l4fun 845 Posted April 1 Report Share Posted April 1 Nume participanți : 1 2 Nume echipă : Motto-ul echipei : Cei care doresc să participe, dar nu au încă un coleg, pot lăsa liber și poate pe parcurs cineva se va alătura. Timp pentru înscrieri : 04-11.04.2021 Perioada de desfășurare : 12-25.04.2021 Nu uitați să dați reply cu dovada (printscreen) pentru a se valida punctele obținute! Mult succes! Fie ca lama cea mai lungă sa străpungă cel mai adânc! 2 1 Link to post
ki|l4fun 845 Posted April 3 Author Report Share Posted April 3 Nume participanti: 1 @Lucifer' 2 ki|l4fun Nume echipa: Serpii SSSSS Motto-ul echipei: Sa dam mai multe de cat luam! 1 2 1 Link to post
48 kid TheUnKnOwN 12 Posted April 4 Report Share Posted April 4 Nume participanți: 1 @Try Harder 2 48 kid TheUnKnOwN Nume echipa: Cuțitarii Craiovei Motto-ul echipei:Taiem si n-o sa fim taiați. 4 3 Link to post
DuMi 1,357 Posted April 4 Report Share Posted April 4 Nume participanți : 1 DuMi 2 @Toni <3 Nume echipă : OLTENII Motto-ul echipei De-i soare sau furtuna noi da lame fara numar 3 1 Link to post
Sendy 7 Posted April 4 Report Share Posted April 4 (edited) . Edited April 8 by Sendy 4 1 Link to post
old' 1,209 Posted April 4 Report Share Posted April 4 Nume participanți : 1 : old' -RSK- 2 : @Mario Nume echipă : Paramaticiol Motto-ul echipei : Exact ce v-a prescris medicul! 3 3 Link to post
mrs 549 Posted April 4 Report Share Posted April 4 Nume participanti: 1 mrs | Zn 2 alex(a-z) Nume echipa: Cutitarii lu` peste. Motto-ul echipei: Fie vreme buna fie vreme rea, eu am incredere in lama mea. 2 2 Link to post
TheNotorious 47 Posted April 5 Report Share Posted April 5 Nume participanți : 1 TheNotorious 2 - xGabriel1 Nume echipă :Clanul Sportivilor Motto-ul echipei :Eu stiu sa dau cu Briceagul de mic copil,Deci cum sa nu ma bag la acest concurs? 1 1 Link to post
AnoNym.eXe 376 Posted April 5 Report Share Posted April 5 (edited) Nume participanți : 1 . AnoNym.eXe 2. Nume echipă : Motto-ul echipei : Anulat, lipsă coechipier:) Edited April 12 by AnoNym.eXe 1 Link to post
lupi 1,370 Posted April 7 Report Share Posted April 7 Nume participanți : 1 @Silviu 2 lupi Nume echipă : 10ping Motto-ul echipei : Daca dadeam bine pe 100ping sa vezi cum dam pe 10 2 1 1 Link to post
$$DIOR$$ 2 Posted April 10 Report Share Posted April 10 (edited) Nume participanți : 1 $$DIOR$$ 2. SAH-MAH Nume echipă : THE WOO Motto-ul echipei : Edited April 10 by lupi 2 Link to post
Recommended Posts